HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
snox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
O yüzden bunları paylaşıyorum zaten başkasının emeğini çalıp revize edip kendilerinmiş gibi piyasada dolanıyorlar. Gösterdikleri egolu tavırlarıda cabası…snox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
gfish çalıntı da snoxun neresi çalıntı la piyasada 1 tane onun gibi bot görmedim bensnox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
Kurban olduğum ne de güzel sallıyor.
Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftware
Edit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA
Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftwareEdit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA
Ekli dosyalar
mantıken cano senın yaptıgında yasal değil yani ki şikayet açsa ikinizide koparırlar oyle birşey xdKurban olduğum ne de güzel sallıyor.Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftware
Edit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)