- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,352
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
discord dan yalvarmaya devam mı şunu nasıl yapcam bunu nasıl yapacam lutfen ındırım ahahah guldurmeyın yaben bu elemanların adını yazmayacaktımda madem gelip kendi yazmış umarım bunlarınkını crackleyip paylaşırsın, dünya devi yazılımların cracklendiği internette 300 liraya sattığı yazılıma bu güven owww
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 395
- DevLira
- 0
Sizin dcnize bile girmedim ben hayal dünyasından çıkdiscord dan yalvarmaya devam mı şunu nasıl yapcam bunu nasıl yapacam lutfen ındırım ahahah guldurmeyın ya
sana para kazandırmış olsam ve crack istesem ben atarim buraya zaten exeyi. Forumda denk geldi konunuz bedavaya kullanmak varken sana niye para kazandırayım 
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,352
- DevLira
- 0
crack cıkarsa kullanırsın belki kardeşim ozaman ne diyelim parayı kazanan ben değilim bana ne muamele yapıyorsun ahahaSizin dcnize bile girmedim ben hayal dünyasından çıksana para kazandırmış olsam ve crack istesem ben atarim buraya zaten exeyi. Forumda denk geldi konunuz bedavaya kullanmak varken sana niye para kazandırayım
![]()
dc de değildim diyorsun da nasıl olmuyorsun dun banlamışlar senı dc den- Katılım
- 15 Nis 2026
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 395
- DevLira
- 0
Kanki parayı kazanan sen degilsen niye programın sahibi gibi yaklasiyosun ki olaya seni ilgilendiren bişey yok ozaman. Çıkarsa sende kullanırsıncrack cıkarsa kullanırsın belki kardeşim ozaman ne diyelim parayı kazanan ben değilim bana ne muamele yapıyorsun ahahadc de değildim diyorsun da nasıl olmuyorsun dun banlamışlar senı dc den

- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,352
- DevLira
- 0
crack kullanacak kadar salak değilim maalesefKanki parayı kazanan sen degilsen niye programın sahibi gibi yaklasiyosun ki olaya seni ilgilendiren bişey yok ozaman. Çıkarsa sende kullanırsın![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)