- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 268
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
snox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,028
- DevLira
- 0
O yüzden bunları paylaşıyorum zaten başkasının emeğini çalıp revize edip kendilerinmiş gibi piyasada dolanıyorlar. Gösterdikleri egolu tavırlarıda cabası…snox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,352
- DevLira
- 0
gfish çalıntı da snoxun neresi çalıntı la piyasada 1 tane onun gibi bot görmedim bensnox ve byte gfishinden çalıntı zaten...
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,028
- DevLira
- 0
Kurban olduğum ne de güzel sallıyor.
Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftware
Edit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA
Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftwareEdit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA
Ekli dosyalar
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,352
- DevLira
- 0
mantıken cano senın yaptıgında yasal değil yani ki şikayet açsa ikinizide koparırlar oyle birşey xdKurban olduğum ne de güzel sallıyor.Proxy’nin arkasındaki gerçek ip’yi bulduğunu iddia ediyor da proxy kullanmamıştım oysa ki kendi ip’im üzerinden yapmıştım zaten sen hangi gerçek ip’den bahsediyorsun acaba?
@bytesoftware
Edit: şunuda ekliyim sen bir HİLE satıyorsun ve bunun için adli mercileremi başvuracaksın? Ne diye hilemi cracklediler diye mi? KOPARMA![]()