romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Microsoft Azure - Uyarı Kuralları Oluşturma

Nizam-ı Alem

Asalet kana değil, duruşa bakar.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
Gold Üye
Gümüş Üye
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Altın Üye
Konular
1,224
Çözüm
6
Online süresi
2mo 16d
Reaksiyon Skoru
6,027
Altın Konu
435
Başarım Puanı
349
MmoLira
3,845
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli arkadaşlarım bugun sizlere microsoft Azure Uyarı Kuralları Oluşturmayı anlatmaya çalışacağım.

Azure'da bir sanal makineyi izlerken, sanal makineyle ilgili farklı ölçümler görebiliriz. Azure ayrıca, bu ölçümler belirtilen bir sınırın üstüne veya altına çıktığında sanal makine yöneticisini e-posta yoluyla uyarmak için bir yol da sağlamıştır. Bir uyarı ayarlamak, yöneticinin dikkat gerektiren sorunlar hakkında bilgilendirilmesinde çok faydalı olabilir.

Adım 1 − Sanal makinenizin İzleme bölümüne gidin.

Adım 2 − Uyarı ayarlamak istediğiniz ölçümleri seçin.

Adım 3 − Alttan Kural Ekle'yi seçin.

1.jpg

Adım 4 − Uyarı için adı ve diğer bilgileri girin.

2.jpg

Adım 5 − Açılan ekranda koşulu seçin. Büyüktür, küçüktür veya eşittir olabilir.

Adım 6 − Eşik değerini yüzde olarak girin. Bu örnekte, sanal makinenizin işlemci kullanımının son 10 dakikadaki ortalama %85'e ulaşması durumunda e-posta alacağınız anlamına gelen 85 değerini girelim.

3.jpg

Servis yöneticisine ve yardımcı yöneticilere uyarı e-postası göndermenin yanı sıra, bir e-posta daha alarak da uyarı bildirimi alabilirsiniz.

4.jpg

Her abonelik için en fazla 10 uyarı ayarlayabilirsiniz. Uyarılar, yöneticinin e-posta adresine ve uyarı ayarlanırken belirtilen bir diğer e-posta adresine gönderilebilir.

Benzer şekilde, web uygulamaları ve mobil uygulamalar gibi diğer Azure hizmetleri için de uyarılar ayarlayabilirsiniz.​

Eline Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri