romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Microsoft Azure - Yönetim Portalı

Nizam-ı Alem

Asalet kana değil, duruşa bakar.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Yönetici
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
1,207
Çözüm
6
Online süresi
2mo 16d
Reaksiyon Skoru
5,959
Altın Konu
410
Başarım Puanı
349
MmoLira
45,966
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adından da anlaşılacağı gibi, bu 2012 yılında piyasaya sürülen Azure hizmetlerini yönetmek için kullanılan bir portaldır. Microsoft tarafından Azure müşterileri için sağlanan bu platformda, müşteriler Azure tarafından sunulan hizmetleri görebilir, yönetebilir ve satın alabilirler. Azure ekibi tarafından 2014 yılında piyasaya sürülen Azure Önizleme Portalı adlı farklı bir portal, mobil ve tablet cihazlardan platforma erişimi kolaylaştırmaktadır. Ancak, her iki portalda da özellikler aşağı yukarı aynıdır.

Yönetim portalına erişmek için:

Adım 1: microsoft azure portal adresine gidin.

Adım 2: Hotmail veya Live ID'nizle oturum açın. Azure hesabınız yoksa, bir tane oluşturun. Ücretsiz deneme sürümü alacaksınız ve Windows Azure'u kullanarak kendi uygulamalarınızı keşfedebilir, öğrenebilir ve oluşturabilirsiniz.

1.jpg

Aşağıdaki ekran görünecektir.

2.jpg

Burada zaten çalışan bir uygulamamız olduğu için, bunların listesini görebilirsiniz. Hesabınız ilk kez boş olacaktır. Sol panel uygulamaları kategorize eder ve orta kısım hesaptaki tüm uygulamaları listeler.

Yeni Uygulama Oluştur
Adım 1 − Sol alt köşedeki Yeni'ye tıklayın.

3.jpg

Adım 2 − Aşağıdaki ekran açılacak ve ne oluşturmak istediğinizi seçebilirsiniz.

4.jpg

Kredi ve Abonelikleri Kontrol Et
Adım 1 − Ekranın üst kısmındaki yeşil blokta yer alan Kredi seçeneğine tıklayın.

5.jpg

Adım 2 − "Daha fazla ayrıntı görüntüle"ye tıklayın. Bu sizi bir sonraki ekrana yönlendirecektir. Bu ekranda aboneliğinizin, harcamalarınızın ve veri kullanımınızın tüm ayrıntıları gösterilecektir.

6.jpg

Burada harcama limiti belirlendiği için "Harcama Limitini Kaldır" yazıyor. Eğer limit belirlenmemiş olsaydı, "Harcama Limitini Belirle" yazardı. Bu şekilde kendinize bir harcama limiti belirleyebilirsiniz. Harcama limitine ulaştığınızda hizmetleriniz durdurulacaktır.

Yukarıdaki resimde sayfayı aşağı kaydırdığınızda, aboneliğinizle birlikte sunulan tüm seçenekleri ve ayrıntıları sağ tarafta görebilirsiniz.

7.jpg

Harcamalarınız tamamen sizin kontrolünüzde. Kredi düğmesinin görüntülendiği yeşil blok, kredi limitiniz azalmaya başladığında renk değiştirecektir. Bu, günlük ortalama harcamanıza göre hesaplanır ve kredi limitinizin kaç gün içinde tükeneceğini size bildirir.

Yeni Abonelik Ekle
Adım 1 − Hesabınızın e-posta adresine veya sağ üst köşedeki resme tıklayın.

Adım 2 − Listedeki "Faturamı görüntüle" seçeneğine tıklayın.

8.jpg

3. Adım − Aşağıdaki ekrana yönlendirileceksiniz. Abonelik ekle seçeneğine tıklayın.

9.jpg

Adım 4 − Sonraki ekranda listeden aboneliği seçin.

10.jpg

Azure Önizleme Portalı
Adım 1 − Sağ üst köşede bulunan hesap e-postanıza tıklayın.

Adım 2 − Azure Önizleme Portalı'na Geç seçeneğini seçin.

11bceadccd97b4a615.jpg

3. Adım − Aşağıdaki ekran görünecektir. Tüm işlevler aynıdır. Azure Önizleme Portalı, duyarlı bir tasarımla mobil ve tablet ekranları için geliştirilmiştir.

1282d5772089f29e8c.jpg

Eline Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri