romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı STRIDE[193] Hatası

gamemafia18

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
17h 48m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
208
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dbsy.PNG

herkese merhaba item eklemesi yapıp item_proto oluşturdugumda böyle bir hata alıyorum çözüm için ne yapmam gerekli
iyi forumlar teşekkürler

item proto 193 byte diyor item protoyu ne ile paketliyorsun

filese ait dump proto ile paketliyorum
Client source tarafında kullandığın altyapıya göre genelde UserInterface GameType.h, gamelib ItemData.h veya clientın common length.h dosyasına bak ITEM_SOCKET_MAX_NUM makrosu olacak Server tarafında nasıl 4 veya ne ise ayarladıysan client tarafında da birebir aynı değere getir sonra clienti build al dene client ile item proto uyuşmazlığı var.

Client source tarafında kullandığın altyapıya göre genelde UserInterface GameType.h, gamelib ItemData.h veya clientın common length.h dosyasına bak ITEM_SOCKET_MAX_NUM makrosu olacak Server tarafında nasıl 4 veya ne ise ayarladıysan client tarafında da birebir aynı değere getir sonra clienti build al dene client ile item proto uyuşmazlığı var.
Merhaba cevabın için teşekkür ederim dediginiz değerleri kontrol ettim ve değerler client ile Server tarafında aynı item_proto item eklemesi yapmaya çalışıyorum client build almadım Dump proto build almıştım sorunum halen devam ediyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri