Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı STRIDE[193] Hatası

gamemafia18

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
17h 48m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
208
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dbsy.PNG

herkese merhaba item eklemesi yapıp item_proto oluşturdugumda böyle bir hata alıyorum çözüm için ne yapmam gerekli
iyi forumlar teşekkürler

Merhaba cevabın için teşekkür ederim dediginiz değerleri kontrol ettim ve değerler client ile Server tarafında aynı item_proto item eklemesi yapmaya çalışıyorum client build almadım Dump proto build almıştım sorunum halen devam ediyor
Sorun item değerlerinden değil, item_proto format uyuşmazlığından Kullandığın dump_proto clientin beklediği SItemTable yapısıyla aynı değil Bu yüzden client protoyu okuyamıyor dump_proto ile client sourcedaki SItemTable TItemTable yapıları aynı olacak Aynı files’a ait dump_proto kullan veya dump_protoyu client source’daki item table yapısına göre yeniden düzenle Eğer sourceda item yapısına yeni alan yeni apply yeni socket client binary de aynı yapıya göre build alınmalı item_proto binary formatı clientle uyuşmuyor Doğru dump_proto doğru client build lazım

dump proto hatalı item proto tam olarak doğru kapatılmamış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri