Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı FTP VE NAVİCAT İTEM EKLEME PROBLEMİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aalperlp06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

aalperlp06

A Alper Cihan
TM Üye
Konular
12
Çözüm
3
Online süresi
3d 15h
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
Başarım Puanı
95
MmoLira
1,065
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Martysama 5.8 files kullanıyorum , yeni bir kadim efsun sistem ekledim item kodunu diğer itemlerle çakışmaması için yeni bir item kodu belirleyerek ekledim her şeyi ile kodlarda herhangi bir hata olduğunu düşünmüyorum fakat dumpproto işleminide yapıp reboot attıktan sonra itemi /i kodu ile çağırdığımda gelmedi sonrasında navicata item kodunu ve ismini yazıp /i komudu ile çektiğimde geldi fakat şu an kadim efsunu iteme sürükleyip efsun atamıyorum normalde istifleme buildidi yaptım kodunu oraya da entegre ettim fakat hem istiflenmiyor hem de efsun olarak atılmıyor dumpproto üzerinden kullanılabilir stacklenebilir tarzında değişikliklerini yapıp excell üzerinde öyle güncelledim ama yine olmadı ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Umarım bu konu yaşadığınız sorunu çözmenize katkı sağlar.

Evet problemi çözdüm txt sql problemi varmış files içinde onu sadece txt olarak düzelttim sorunum çözdüldü teşekkür ederim herkese
Martysama 5.8 files kullanıyorum , yeni bir kadim efsun sistem ekledim item kodunu diğer itemlerle çakışmaması için yeni bir item kodu belirleyerek ekledim her şeyi ile kodlarda herhangi bir hata olduğunu düşünmüyorum fakat dumpproto işleminide yapıp reboot attıktan sonra itemi /i kodu ile çağırdığımda gelmedi sonrasında navicata item kodunu ve ismini yazıp /i komudu ile çektiğimde geldi fakat şu an kadim efsunu iteme sürükleyip efsun atamıyorum normalde istifleme buildidi yaptım kodunu oraya da entegre ettim fakat hem istiflenmiyor hem de efsun olarak atılmıyor dumpproto üzerinden kullanılabilir stacklenebilir tarzında değişikliklerini yapıp excell üzerinde öyle güncelledim ama yine olmadı ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3
ITEM_STACKABLE flagını verdiniz mi ? Ek olarak item_protolarınız nereden çekiyor ben tam olarak anlayamadım. Sql mi txt mi ? Biraz detay verirseniz yardımcı olabilirim.

Evet problemi çözdüm txt sql problemi varmış files içinde onu sadece txt olarak düzelttim sorunum çözdüldü teşekkür ederim herkese

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri