kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Crimson Desert Iron Ore Nerede Bulunur?

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Iron Ore işine ben başta fazla dağılmış bakmıştım ama sonra fark ettim, oyun aslında bunu çok gizlemiyor. Crimson Desert’ta Iron Ore direkt crafting materyali ve blacksmith tarafında refinement için kullanılıyor. Silah upgrade’lerinde gidiyor, plate armor’da gidiyor, metal shield tarafında da lazım oluyor. Bir noktadan sonra zaten sürekli eriyor, özellikle gear basıyorsan.

crimson-desert-iron-mining.jpg

Bu maden en sık Hernand bölgesinde çıkıyor, daha çok uçurum kenarlarıyla dağ duvarlarına yakın yerlerde. Önce Hernand kasabasındaki Provisioner’s Shop’tan bir pickaxe alıyorsun, sonra gidip cevher damarlarına vuruyorsun. İstersen Force Palm Attack ile de kırabiliyorsun, ben bazen direkt öyle topladım daha pratik geldi. Çok büyütülecek bir tarafı yok yani, damar gördün mü giriyorsun.İyi tarafı şu, Hernand çevresinde nehir kenarındaki kayalıklarda baya toplu spawn oluyor. Özellikle birbirine yakın duran çok sayıda damar var, farm rotası kurunca düzgün akıyor. Yakın duran 14 tane Iron Deposit noktası var, her birinden de 6’ya kadar iron çıkabiliyor. O yüzden tek tek gezmek yerine kümelenmiş yerlere dönmek daha mantıklı. Haritada kırmızıyla işaretlenen yerler genelde en verimli olanlar zaten.

crimson-desert-iron-location-1-1.jpg

En iyi verimi Hernand tarafında aldım. Güneydoğu kısmında baya damar var, Steel Mountains tarafı da boş değil. Onun dışında Demeniss’te Anvil Hill, Crimson Desert’ın güney hattı, Tashkalp çevresi ve Delesyia’daki Mount Benus tarafında da buluyorsun. Ama erken oyunda rahat rahat farm döneceksen Hernand daha eli yüzü düzgün geliyor. Sonradan rota zaten genişliyor biraz, o ayrı.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri