Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dx9Ex

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

oyunun rami filan rahatlıyor daha optimize çalışıyor hersey ben bu kadarını biliom yinede chatgbt sorabilirsin bu arada değerli şey bunu herkes kuramaz forumda olay daha çok çıksa keşke bazı şeyler belese denk geliyo :D
Fps arttır mı

Size şöyle söyleyeyim Yazılımcı arkadaşların yanında takılarak öğrendiğim 1-2 kod ve 1-2 sökme numaraları ile Dx9 söküp geçirdim ve nokta hatasız. O zaman artık ismimin başına Dev tagı alabilir miyim ? İnanmayan olucak olursa gerçekten kod ile bilgim bir elin parmağını geçmez ama ciddi şekilde dx9 entegre edebiliyorum o halde Dev oldum artık diyorum iyi akşamalar
zaten onunda derdi o sürekli herkesin satış yapmasına karşıydı hatta bir ara çiğköfte sistemleri diye tonlarca şey paylaştı sonra birileri discorduna gidip yapma hocam ekmeğimizle oynama filan dedi .dd diğer forumdan sürekli bakıyordum yorumlarına bir çok şeyde haklıydı ama bu ortama fazlaydı bence o da anladı artık iyi oldu bu işten anlayanlar zaten hak verir.

bir diğer şey ise tonlarca kişi warez satıyor zaten siz niye bu adamla alıp veremiyonuz orasida ayri bir muamma ben en son diğer forumda 500 tlye drakarys sistemi satan kişi hexeyi eleştirince anladım bu işin sonu kötüye gitcek diye tahmin ediordum :D

Fps arttır mı
yapar knki bir çok şey yapabilirsin chatgbt kullanin biraz walla bir nimettir chatgbt, dx9exi chatgbt ile bile yapamazsiniz denendi onaylandi 5.000 tl aylik para bile ödedim :D kullanin bunu boşa kaptirmayin paranizi chatgbt ye

yapar knki bir çok şey yapabilirsin chatgbt kullanin biraz walla bir nimettir chatgbt, dx9exi chatgbt ile bile yapamazsiniz denendi onaylandi 5.000 tl aylik para bile ödedim :D kullanin bunu boşa kaptirmayin paranizi chatgbt ye
Yazılım için chatgpt kullanan kaldı mı 😀 5k yı claudeye versen yapardı 🙂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri