- Konular
- 5
- Online süresi
- 14g 21324s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -40,539
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Her ortamda boş yapan birisi kendisi. Metin2 geliştirme ile uzaktan yakından alakası olmayıp da bu camiaya girip yılların geliştiricilerine dil uzatmaya yeltenmesi, ve başkasına ait sistemleri/dosyaları zerre kadar utanç duymadan sitesinde satışa koyması her şey için yeterli. Yok studiolari varmış da bilmem ne bilmem ne.. bu camia böyle kendini boy aynasında dev görenlerin 2 günde hiçbir şey olmadıklarına çok kez şahit oldu, bu eleman da üzerine tüy oldu.
Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.
Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.
kişiyi tanımasam dediklerine %100 katılırdım da walla yakınen tanıyorum beyler sadece karakteri farklı bir çok kez konferanslarına da gittim atardım şimdi hepsini buraya da orayıda bok edersiniz zan altına koyarsınız diye şey yapmıyorum paraya ihtiyaç konusunda paraya ihtiyacı olan biri değil bir oyunu 2 milyona yakın indirildi ve gf ye de sözü geçen kişi üniversitede dahi ağırladı haberleri var bulabilirsiniz
ayrica dolandiricliktan banlanmıyor sanırsam burada küfür ediyor da küfürü silmişler forum adminleri ve yeni çıkan oyun yasasınıda araştırın arka planında kimin olduğunu görürsünüz basit sanmayin bu işleri
Son düzenleme:
- Konular
- 73
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 131
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 6,276
- DevLira
- 0
Senin onu tanıyor olman burda kimseyi ilgilendirmiyor ve ayrıca onun karakterinin ve bilgisinin zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor.kişiyi tanımasam dediklerine %100 katılırdım da walla yakınen tanıyorum beyler sadece karakteri farklı bir çok kez konferanslarına da gittim atardım şimdi hepsini buraya da orayıda bok edersiniz zan altına koyarsınız diye şey yapmıyorum paraya ihtiyaç konusunda paraya ihtiyacı olan biri değil bir oyunu 2 milyona yakın indirildi ve gf ye de sözü geçen kişi üniversitede dahi ağırladı haberleri var bulabilirsiniz
ayrica dolandiricliktan banlanmıyor sanırsam burada küfür ediyor da küfürü silmişler forum adminleri ve yeni çıkan oyun yasasınıda araştırın arka planında kimin olduğunu görürsünüz basit sanmayin bu işleri
Koskoca gf ye sözü geçen eleman yine gfye ait warez dosyalarla ticaret yapıp milleti çarpacak he..? ne güzel İstanbul be..
Senden ricam böyle safsata şeyleri bana anlatma. İnananlar varsa veya olacaksa onlara anlat ama bana savunma ve anlatma lütfen.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 14g 21324s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -40,539
- DevLira
- 0
Senin onu tanıyor olman burda kimseyi ilgilendirmiyor ve ayrıca onun karakterinin ve bilgisinin zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Koskoca gf ye sözü geçen eleman yine gfye ait warez dosyalarla ticaret yapıp milleti çarpacak he..? ne güzel İstanbul be..
Senden ricam böyle safsata şeyleri bana anlatma. İnananlar varsa veya olacaksa onlara anlat ama bana savunma ve anlatma lütfen.
walla sektörde kimseyi tanımam etmem yıllarca böyle sürünür takılırım kendi başıma üniversite son sınıfım halen daha bir ton eksiğim var ama dedigim gibi boşa şey yapmayın üstüne gitmeyin çocuk değil kendisi gitseniz yanınıza ağırlar sizi tripli birisi değil karakteri başka sadece bana filanda çok sordu anlattım yapma satış konusuna girme abi dedim de bilmiyom artık kafasında ne vardı bilemezsiniz beyler valla ben anneme bile güvenmem ilkokul terk hurafelere inanan kadına mı güvenicem bana nasihat verecek bende bu konuda farklıyım her insan ayni deildir bunu demek istedim sadece
- Konular
- 20
- Online süresi
- 6g 23030s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 28
- TM Yaşı
- 4 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 1,758
- DevLira
- 0
Dx8 ile dx9 farkı ne
- Konular
- 5
- Online süresi
- 14g 21324s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -40,539
- DevLira
- 0
oyunun rami filan rahatlıyor daha optimize çalışıyor hersey ben bu kadarını biliom yinede chatgbt sorabilirsin bu arada değerli şey bunu herkes kuramaz forumda olay daha çok çıksa keşke bazı şeyler belese denk geliyoDx8 ile dx9 farkı ne