- Konular
- 55
- Online süresi
- 2ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 238
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 124
- TM Yaşı
- 6 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 5,642
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bizede ekledim oyuna giriyor dedi bıraktı gitti zatenHer ortamda boş yapan birisi kendisi. Metin2 geliştirme ile uzaktan yakından alakası olmayıp da bu camiaya girip yılların geliştiricilerine dil uzatmaya yeltenmesi, ve başkasına ait sistemleri/dosyaları zerre kadar utanç duymadan sitesinde satışa koyması her şey için yeterli. Yok studiolari varmış da bilmem ne bilmem ne.. bu camia böyle kendini boy aynasında dev görenlerin 2 günde hiçbir şey olmadıklarına çok kez şahit oldu, bu eleman da üzerine tüy oldu.
Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.
Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 46812s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 6
- TM Yaşı
- 1 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 365
- DevLira
- 0
Size şöyle söyleyeyim Yazılımcı arkadaşların yanında takılarak öğrendiğim 1-2 kod ve 1-2 sökme numaraları ile Dx9 söküp geçirdim ve nokta hatasız. O zaman artık ismimin başına Dev tagı alabilir miyim ? İnanmayan olucak olursa gerçekten kod ile bilgim bir elin parmağını geçmez ama ciddi şekilde dx9 entegre edebiliyorum o halde Dev oldum artık diyorum iyi akşamalar
- Konular
- 294
- Online süresi
- 3ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 1,554
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- MmoLira
- 3,012
- DevLira
- 21
kendi hayal dünyasında yaşamayı severdi garip car .dHer ortamda boş yapan birisi kendisi. Metin2 geliştirme ile uzaktan yakından alakası olmayıp da bu camiaya girip yılların geliştiricilerine dil uzatmaya yeltenmesi, ve başkasına ait sistemleri/dosyaları zerre kadar utanç duymadan sitesinde satışa koyması her şey için yeterli. Yok studiolari varmış da bilmem ne bilmem ne.. bu camia böyle kendini boy aynasında dev görenlerin 2 günde hiçbir şey olmadıklarına çok kez şahit oldu, bu eleman da üzerine tüy oldu.
Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.
Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.