Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

@HeXe (Hakan Bozkurt) –

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Belçikalı

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
57130s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
10
TM Yaşı
4 Ay 5 Gün
MmoLira
350
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Bu konuyu açma sebebim açık ve nettir: @HeXe (Hakan Bozkurt) ile yaptığım iş sonucunda ciddi şekilde mağdur edildim ve başkalarının da aynı durumu yaşamaması için bunu paylaşmak istiyorum.

Kendisiyle 30.000₺ karşılığında DirectX9 kurulumu ve performans sistemi üzerine anlaştık. Bana detaylı bir iş planı sundu, yapılacakları tek tek anlattı ve işi düzgün şekilde teslim edeceğini söyledi. Güvenerek ödemeyi yaptım.

Ancak işin sonucu tam anlamıyla fiyasko oldu.

**Ortaya çıkan durum:**

* DirectX9 kurulumu eksik, hatalı ve sorunlu
* Oyunda ciddi grafik bozulmaları mevcut (ağaçlar, map, genel görüntü bulanıklığı vs.)
* Performans iyileştirmesi yok denecek kadar az
* Gönderilen dosyalar profesyonel bir çalışmadan çok, baştan savma ve düzensiz
Kurulum adı altında verdiği dosyalar yapay zekaya yaptırılmış dosyalar.
Atmış olduğum 30.000 Tl sistem bedeli hazır olduğunu ifade etti ama kendisinin uzun ısrarlar sonucu sistemi kurmadı ve bir başkasının kurması için 5.000 tl geri ödeme attı forumda konu aç bunu herkes kurar diye baskı yaptı.

Daha da vahimi, bu süreçte:

* İşi tamamlamak yerine sürekli oyalama yapıldı
* Kendi yaptığı hataları kabul etmek yerine suçu başka developerlara ve altyapıya attı
* Sorunları çözmek yerine konuyu geçiştirmeye çalıştı

Açık konuşmak gerekirse, alınan ücretin karşılığında düzgün bir hizmet verilmemiştir. Yapılan iş yarım, hatalı ve kullanılabilir durumda değildir.

Elimde:

* Konuşma kayıtları
* Gönderdiği iş planı/doküman
* Ortaya çıkan hatalara dair görseller

tamamı mevcut ve gerektiğinde paylaşacağım.

**Uyarı:**
Bu kişiyle iş yapmayı düşünen herkesin iki kere düşünmesini tavsiye ederim. Benim yaşadığım mağduriyet ortada.

**Talebim:**

* Konunun yetkililer tarafından incelenmesi
* Gerekli işlemlerin yapılması
* Mağduriyetimin giderilmesi

Aynı durumun başkalarının başına gelmemesi ve gerekli işlemlerin yapılması için bu konuyu açıyorum.

İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-04-14 133040.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 133040.png
    78.9 KB · Görüntüleme: 0
  • 0 bayt · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 133437.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 133437.png
    387.4 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 133653.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 133653.png
    201.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 133904.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 133904.png
    215.5 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 133806.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 133806.png
    311.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 134021.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 134021.png
    397.8 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 134434.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 134434.png
    117.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-14 134131.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-14 134131.png
    497.6 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2026-03-08 at 01.09.07.jpeg
    WhatsApp Image 2026-03-08 at 01.09.07.jpeg
    492.7 KB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İyı de öyle banla demek ıle olmuyor ıste adama ürün satmışsın yarım çalışmıyor hem ne neler gördüm diyorsun sen yapıyorsun sımdı nasıl olacak o

kurulum yaptığım aktif canlı sunucuyu biliyorlar hatta isimde vereyim ya çok şey yapmayayım kızacak isim verdiğim için ama salıyorum komple satış yapmayı, x2 girip bakabilirsin dx9ex ve bir kaç eklenti mevcut.

Burdan ne anlam çıkarmalısın bu kişi buraya sorunsuz kuruyor diğer tarafa kuramıyor mu ? = yani ben bu olayın üzerinden 3-4 ay geçmiş :D yanındaki dolandıran geliştiricileri anlatmışım tek tek, ama dosya ile bir bağ kurduğu için vazgeçemiyor arkadaş ben anlayabiliyorum.

Ben kusursuz teslim ettim ve kurulumu developerinin yanında yaptım ve kendiside onayladı daha sonra bu arkadaş benim arkamdan iş çevirip kendisine hediye olarak verdiğim sorunsuz dosyaları bu şahıslara ücretsiz vermesini söylediğim halde onlara para ile sattı.

uzlaşmayı da istedim her şeyi anlattım bana kodları kontrol etmemi de istediler, bak dedim kodları kontrol et dedin bana hepsini yaptım ama bu dosyalarla oyun açılmaz dedim tek tek tüm açıkları da buraya bırakabilirim tüm bellek sızıntıları asana ve valgrindin belirlediği tüm herşeyi bırakabilirim.

O diğer geliştiricinin böyle birşey yapması ise, ben öğrenmek istiyorum diye benle tanışıyor daha önceden bu müşteriyi de kendisi getiriyor ve hatta müşteri getirdiği için benden para da istiyor , daha sonra ben buna sorunsuz denenmiş dosyalar veriyorum daha sonra anydesk üzerinde arkadaş sesi açık unuttuğu için benle alay ediyor satış yapabilmek için beni kötülüyor falan filan salak malak kelimeler ediyor. Ya sizin üslubla konuşayım kral vicdanım rahat banlayın banlamazsanız kendimi banlatacağım , hukuki yolda açık arkadaşı en az 10 kere hukuka başvurabilirsin dedim beni rahatsız etme dedim. Vicdanım el vermedi ve konuyu en baştan anlattım bak dedim kandırıyorlar seni istersen bir uzman bul banada inanmak zorunda değilsin. 3-4 ay sonra konunun açılma sebebi ise iyice düşündüler tarttılar bugüne denk getirdiler.

Yani işin özeti şu : dx9ex i ben kendi developerinin yanında kuruyorum teslim ediyorum FPS ile birlikte herşey sorunsuz. Daha sonra bu mustafanın geliştirici olarak tuttuğu developer anydesk de sesi açık unuttuğu için yani bana farklı ona farklı davrandığı için ben herşeyi anlıyorum heee diyorum bu kişi öyle böyle bana yalakalanacak dosya koparacak daha sonra bu getirdiği müşteriler benden daha fazla birşey satın almak istediğinde onlara beni kötüleyecek :D

sistem kuruldu herşey teslim edildi üzerine hediye bile verdim , hatta kendisine arada kalmaması için bütün önerilerimi ve tavsiyelerimi de yaptım ama nedense bu geliştirici dediği arkadaşla ben ters düştüğüm için (anydek sesi açık unuttuğu an) daha sonra ben bu kişiye verdiğim sistemleri siliyorum ve bu yediremiyor. Daha sonra ise mustafaya sistem bozuk diyor :D daha sonra ne oluyor biliyor musun ? kurduğum dx9ex uçuyor nasılsa uçuyor ve mustafayı rahatsız ediyor sürekli ve mustafa da bana geliyor diyorki tekrar kur :D bende ona diyorum ki ben senin kölenmiyim neden tekrar kurayım ?

Edit : şunu da ekleyeyim forum admini gelsin tekrardan kurayım ama bu arkadaşların derdi başka. Hodri meydan hiç sorun değil dx9ex dediğimiz şey çocuk oyuncağı benim için, hatta video kaydı alayım tek tek baştan kurayım. Bunu banlanmamak için değil asla.. Banlamazsanız küfür edeceğim kendimi banlatacağım. Tekrardan kurayım yine banlayın sorun değil :D

30 TL ye itemciden item satıp 35 40 yaşına gelmiş tipler konumu baltalamak için nelerle uğraşıyor çünkü hak adalet yerini buldu yarası oradan.

Edit: ek olarak çocuklarımı yiğenlerini sanırım okula göndermeyip farm yaptırıyor bunu kendi ağzıyla söylediği seslerde var kvkk gereği bırakamıyorum isteyen olursa adminlerden incelemek isteyen bırakabilirim teşekkürler, x sunucusu kaldırıldı çünkü anlaşmamız bu şekilde değildi.

Şuraya da şöyle bi rezilliğini bırakayım ;

xxxxx
Şikayetiniz onaylanmıştır.

Küfür içerikli kanıtlar ve resmi kurumlara ait paylaşımlar, güvenlik ve forum kuralları gereği konudan kaldırılmıştır.

@HeXe 24 saat içerisinde açıklama yapınız.

ses kayıtlarını ve tüm detaylarını forum adminlerine iletebilirim, oynanan oyunu daha net görebilirsiniz konuyla ilgili olan admin mesaj atabilir mi, beni saf salak kandırabileceği çocuk sandı bu arada bu konunun üzerine 2 ay geçti her şey düzelmişti ama nedense şimdi konu açmayı seçmiş, sorun değil ben ses kayıtlarını göstereyim dinlesin yetkili ona göre karar versin.

Edit: Ek olarak sistem kusursuz teslim edildi, dosyalarıda gösterebilir ve yanındaki fps ile alakalı gönderdiğim şeyleride gösterebilir veya ben gösterebilirim sorun yok

Son düzenleme:
veya banlayın hocam uğraşacak vaktim yok , sistem kendilerine teslim edildi açıklayacak ve uğraşacak vaktimde yok artık satış yapmayı bırakıyorum şu ortama girdim gireli öyle şeyler gördüm ki inanın yazık , bu diğer arkadaşın ise acısı canlı sunucuda itemciden item sattığı ve canlı sunucuda epini verdirmediğimiz içindi. Diğer olayları açıklamaya bile gerek yok banlayabilirsiniz.

Edit : olayın üzerinden 3-4 ay geçti daha sonradan bunların developer dediği arkadaş kurulum için 30.000 tl filan istedi bende dedim ki ne 30.000 i foruma konu açsan zaten 2k 3k ya kurarlar. Yani hocam mevzu uzun anlat anlat bitmez vicdanım rahat geri gönderdiğim kurulum parası dahi dekontu bile duruyor :D Nalet olsun sizin gibi insanlara da 3-5 kuruş kazanacağız diye girdiğiniz triplere de... ne diyebilirim Allah ınızdan bulun diyeceğim şu ortama girdiğimden beri allah inancını sorgular oldum.

Son düzenleme:
İyı de öyle banla demek ıle olmuyor ıste adama ürün satmışsın yarım çalışmıyor hem ne neler gördüm diyorsun sen yapıyorsun sımdı nasıl olacak o

kurulum yaptığım aktif canlı sunucuyu biliyorlar hatta isimde vereyim ya çok şey yapmayayım kızacak isim verdiğim için ama salıyorum komple satış yapmayı, x2 girip bakabilirsin dx9ex ve bir kaç eklenti mevcut.

Burdan ne anlam çıkarmalısın bu kişi buraya sorunsuz kuruyor diğer tarafa kuramıyor mu ? = yani ben bu olayın üzerinden 3-4 ay geçmiş :D yanındaki dolandıran geliştiricileri anlatmışım tek tek, ama dosya ile bir bağ kurduğu için vazgeçemiyor arkadaş ben anlayabiliyorum.

Ben kusursuz teslim ettim ve kurulumu developerinin yanında yaptım ve kendiside onayladı daha sonra bu arkadaş benim arkamdan iş çevirip kendisine hediye olarak verdiğim sorunsuz dosyaları bu şahıslara ücretsiz vermesini söylediğim halde onlara para ile sattı.

uzlaşmayı da istedim her şeyi anlattım bana kodları kontrol etmemi de istediler, bak dedim kodları kontrol et dedin bana hepsini yaptım ama bu dosyalarla oyun açılmaz dedim tek tek tüm açıkları da buraya bırakabilirim tüm bellek sızıntıları asana ve valgrindin belirlediği tüm herşeyi bırakabilirim.

O diğer geliştiricinin böyle birşey yapması ise, ben öğrenmek istiyorum diye benle tanışıyor daha önceden bu müşteriyi de kendisi getiriyor ve hatta müşteri getirdiği için benden para da istiyor , daha sonra ben buna sorunsuz denenmiş dosyalar veriyorum daha sonra anydesk üzerinde arkadaş sesi açık unuttuğu için benle alay ediyor satış yapabilmek için beni kötülüyor falan filan salak malak kelimeler ediyor. Ya sizin üslubla konuşayım kral vicdanım rahat banlayın banlamazsanız kendimi banlatacağım , hukuki yolda açık arkadaşı en az 10 kere hukuka başvurabilirsin dedim beni rahatsız etme dedim. Vicdanım el vermedi ve konuyu en baştan anlattım bak dedim kandırıyorlar seni istersen bir uzman bul banada inanmak zorunda değilsin. 3-4 ay sonra konunun açılma sebebi ise iyice düşündüler tarttılar bugüne denk getirdiler.

Yani işin özeti şu : dx9ex i ben kendi developerinin yanında kuruyorum teslim ediyorum FPS ile birlikte herşey sorunsuz. Daha sonra bu mustafanın geliştirici olarak tuttuğu developer anydesk de sesi açık unuttuğu için yani bana farklı ona farklı davrandığı için ben herşeyi anlıyorum heee diyorum bu kişi öyle böyle bana yalakalanacak dosya koparacak daha sonra bu getirdiği müşteriler benden daha fazla birşey satın almak istediğinde onlara beni kötüleyecek :D

sistem kuruldu herşey teslim edildi üzerine hediye bile verdim , hatta kendisine arada kalmaması için bütün önerilerimi ve tavsiyelerimi de yaptım ama nedense bu geliştirici dediği arkadaşla ben ters düştüğüm için (anydek sesi açık unuttuğu an) daha sonra ben bu kişiye verdiğim sistemleri siliyorum ve bu yediremiyor. Daha sonra ise mustafaya sistem bozuk diyor :D daha sonra ne oluyor biliyor musun ? kurduğum dx9ex uçuyor nasılsa uçuyor ve mustafayı rahatsız ediyor sürekli ve mustafa da bana geliyor diyorki tekrar kur :D bende ona diyorum ki ben senin kölenmiyim neden tekrar kurayım ?

Edit : şunu da ekleyeyim forum admini gelsin tekrardan kurayım ama bu arkadaşların derdi başka. Hodri meydan hiç sorun değil dx9ex dediğimiz şey çocuk oyuncağı benim için, hatta video kaydı alayım tek tek baştan kurayım. Bunu banlanmamak için değil asla.. Banlamazsanız küfür edeceğim kendimi banlatacağım. Tekrardan kurayım yine banlayın sorun değil :D

30 TL ye itemciden item satıp 35 40 yaşına gelmiş tipler konumu baltalamak için nelerle uğraşıyor çünkü hak adalet yerini buldu yarası oradan.

Edit: ek olarak çocuklarımı yiğenlerini sanırım okula göndermeyip farm yaptırıyor bunu kendi ağzıyla söylediği seslerde var kvkk gereği bırakamıyorum isteyen olursa adminlerden incelemek isteyen bırakabilirim teşekkürler, x sunucusu kaldırıldı çünkü anlaşmamız bu şekilde değildi.

Şuraya da şöyle bi rezilliğini bırakayım ;

xxxxx

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)

Geri