Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert – The Missing Seal rehberi

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 16944s
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 19 Gün
MmoLira
3,595
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

The Missing Seal görevi bende “tamam mektubu okur geçeriz” diye başlayıp, sonra oyunun ilk kez ciddi ciddi yan içeriğe zorladığı noktaya dönüştü. White Crow’dan gelen mektubun mührü düşüyor ve oyun senden bunu okumanı istiyor. Okuyorsun ama asıl sürpriz şu: Bu görevle birlikte ilk defa “ana hikâye için bazen Faction Quest gerekir” uyarısını görüyorsun. Yani haritada işaret arayıp boş boş dolaşırken sorun senlik değil; görev gerçekten biraz saklıyor.

1) Mühürsüz mektubu oku​

Görev başlar başlamaz envanteri açıp mor anahtar eşya olan Unsealed letter’ı bul. Üzerine girip incele; oyun zaten “okundu” tepkisini veriyor. Bu kısım hızlı, ama bende bir an “okudum mu okumadım mı?” şüphesi olmuştu; mektubu açıp kapatınca görev ilerliyor.

crimson-desert-the-missing-seal-1.jpg

2) Cadıyla görüş (işaret yoksa panik yapma)​

İkinci hedefte asıl kafa karıştıran şey şu: İlk anda haritada işaret çıkmıyor. “Buga girdi herhalde” diye düşünmek çok kolay. Aslında oyun senden menüden takip açmanı bekliyor:

Günlük/Journal tarafına gir, Faction Quests kısmında Witches (Hernand) sekmesini bul ve “Witch of Wisdom” görevini takip et. Takip edince harita işareti nihayet beliriyor.

Cadının kulübesi Scholastone/Scholaship Institute tarafının biraz doğusunda kalıyor. Eğer daha önce gökyüzündeki hızlı seyahat noktasını açtıysan, oradan gidip aşağı süzülmek (skydive) yolu kısaltıyor; yoksa klasik yürüyüş.

crimson-desert-the-missing-seal-3.jpg

3) Kulübeye gir, cadıyı kurtar​

Kulübeye yaklaşınca etrafta düşman çıkabiliyor; temizle. Sonra kapıdan değil, çoğu kişinin kaçırdığı şekilde çatıdaki açık pencereden içeri giriyorsun. İçeride cadı bağlı duruyor; bağını çözünce seni bir sonraki noktaya yönlendiriyor.

Bu odada küçük ama güzel bir detay var: Masanın üstünde bir Abyss Artifact olabiliyor; ben ilk seferde çıkarken görmeyip sonra geri dönmüştüm. İçeri girmişken bir göz at.

crimson-desert-the-missing-seal-5.jpg

4) Witchwoods’taki eve git ve konuşmayı bitir​

Kurtardıktan sonra işaret güncelleniyor; cadının asıl evi The Witchwoods tarafında, kulübenin biraz kuzeyinde. Oraya git, içeride cadıyla konuş ve diyalogda “Listen to Request” tarzı seçeneği seçince hedef tamamlanıyor.

Bu noktadan sonra cadıların sadece görev NPC’si olmadığını da anlıyorsun: Abyss Core’ları ekipmana işlemek/çıkarmak gibi işleri yapanlar da onlar. Abyss Core’lar genelde Sealed Abyss Artifact challenge’larından, bazı craft/alışveriş seçeneklerinden ya da görev ödüllerinden geliyor. Yani “cadı işi” ileride de sık sık karşına çıkacak.

The Missing Seal burada bitiyor. Benim önerim: Bu görevde işaret göremeyince sağa sola koşma; direkt Faction Quests’ten Witch of Wisdom’u takip et, olay çözülüyor.

crimson-desert-the-missing-seal-9.jpg

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri