- Konular
- 284
- Online süresi
- 14g 16944s
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 27
- Başarım Puanı
- 232
- TM Yaşı
- 9 Yıl 19 Gün
- MmoLira
- 3,595
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Crimson Desert’te Crescent Skybridge’i açmaya mı çalışıyorsun? Abyss’te asılı duran bir ada bu; hikâyeyi ilerletmek istiyorsan oradan geçmen gerekiyor. Ben de ilk seferinde haritada “burası nereye bağlanıyor?” diye bekledim, sonra işin asıl ana göreve kilitlendiğini anladım.
Aşağıda adımları toparladım; arada hafif spoiler var, sıfırdan yaşamak isteyen dikkatli okusun.
Crescent Skybridge’e giriş ve alt kat lazer
Crimson Desert’te Crescent Skybridge’e yol, Spire of Soaring bulmacasını bitirince açılıyor. Bu kısım Bölüm 5 Black and White’ın içinde; hikâyeyi ilerletmek istiyorsan oradan geçmek zorundasın, yan görev gibi değil.
Spire of Soaring’deki platform yukarı süzülüp seni Crescent Skybridge’e bırakıyor; orada bir hızlı seyahat noktası da var.
İlerlersen yuvarlak bir mekanizma görürsün.
Axiom Force ile grapple atıp dairesel çukura tutun; böylece cihazı kontrol ediyorsun.
Taretı öyle çevir ki mavi lazer, uçurumun karşısındaki kare yuvaya (receptacle) tam otursun. İlk denemede hizayı kaçırmak normal; biraz oynayınca oturuyor.
Crescent Skybridge’in üst katına nasıl çıkılır?
Sıradaki adım adanın üst bölümüne tırmanmak. İlk lazer topunun yanındayken sağa bak; önünde bir sütun grubu çıkmalı. Sütunlara dikkatlice yaklaş, zıpla ve peş peşe üç Force Palm bas yani havada kullandığın Force Palm seni yukarı itiyor. Böylece staminayı çok yakmadan tepeye çıkabiliyorsun; ben de ilk seferde iki palm yeti sandım, üçüncü gerekiyormuş.
Üst kat lazerleri
Üst katta üç lazer topu var. Eski düzen: Axiom Force ile grapple at, her topun lazerini karşı taraftaki kendi yuvasına oturt. Birini hizalayınca diğeri kayıyor gibi hissedebilirsin; biraz sabır.
Bir de ortalıkta mor renkli, zehirli bitkiler dolaşıyor. Koşarken gözün yolda olsun; değdi mi karakter yere seriliyor, checkpoint’e düşüyorsun. Ben de bir kez “çiçek mi sanmıştım” moduna girmiştim.
Boşluğu geçmek ve ilk kabloyu takmak
Lazerlerin hepsi yuvaya oturduysa Crescent Skybridge’i tam açma aşamasına geldin. Şimdi kopmuş duran iki kalın kabloyu yerine bağlaman lazım.
Orta lazer bölgesinden zıpla, peş peşe üç Force Palm ile bir sütunun tepesine çık.
Spirit ve stamina yeterliyse bir zıplama daha yapıp yine üçlü Force Palm ile yüksel.
Force’la zıplaman tepe noktasındayken kanatları aç, glide ile uçurumun karşısına süzül. İstersen hızlan da dönen disk var; dikkat etmezsen kenara itiveriyor, aşağı düşüyorsun.
Karaya çıkınca sol tarafa bak; kopuk ilk kablo orada duruyor.
İkinci kabloyu takmak
İkinci kablo ise tam karşındaki dairesel çark cihazının önündeki çıkıntıların sağ tarafında, kenar boyunca duruyor. Onu da bağla.
İş bitince çarkın üstüne çık, Resist tuşuna basılı tut (gamepad’de LT / L2 gibi düşün) ve Force Palm’e bas. Kliff mekanizmayı geri itilmeden vurabiliyor.
Crimson Desert’te Crescent Skybridge tamiri burada tamamlanıyor. Karşılığında Abyss Artifact düşüyor; yeni yetenekleri açmak için onu envanterden kullanmayı unutma.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 42
- Online süresi
- 2g 51924s
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- TM Yaşı
- 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 4,019
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 24 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
ELine sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)