Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Rebel Suppression tam anlamıyla “saha savaşı” görevi. Kuşatma kulelerini patlatıyorsun, bir yandan da sağda solda biten isyancılarla boğuşuyorsun. Görev metni romantik konuşuyor ama özeti şu: düşmanı tamamen çevrelemişsin, kaçış yok; oyun da bunu sana yüzlerce düşman keserek hissettiriyor.
Görev başlar başlamaz büyük bir çatışma açılıyor. Sol tarafta bir düşman yüzdesi görüyorsun; hedef o barı %0 yapmak ve alanda duran 3 kuşatma kulesini (siege tower) tek tek yok etmek. Burada en çok yapılan hata şu: “İşaretli yere koşayım, görev ilerler” sanıyorsun… ilerlemiyor. Üst kaleye koşmanın tek başına anlamı yok; önce savaşın içinde kalıp düşmanı eritmen gerekiyor.
Kuşatma kulelerini yok etme (x3)
Kuleleri kaçırman zor; uzun, tahta dev kuleler. İki pratik yöntem var:
Yakında top (cannon) varsa, kuleye top atışı oturt.
Top yoksa veya uğraşmak istemiyorsan kuleyi ateşe ver. Benim en stabil bulduğum yol: önce Focused Light ile alevi başlatmak, kule yanmaya başlayınca da Turning Slash ile birkaç tur vurup işi bitirmek. “Bir vurduk yıkılmadı” diye sinirlenme; kuleler birkaç tekrar istiyor.
Bu arada kulelerin etrafında kalabalık olduğu için, ben genelde “önce kuleyi yak, sonra çevreyi temizle” diye oynadım. Yoksa arkadan mızrak yiyip duruyorsun.
Küçük ama önemli taktikler (bu görevde işe yarıyor)
Bu görev, Battle Challenge 6: Into the Barrage için de en iyi fırsatlardan biri. Tek top atışıyla 5 düşmanı aynı anda almak gerekiyor; biraz nazlı bir challenge. En mantıklısı kuleleri yakmadan önce bir manuel kayıt almak. Olmazsa yükle–dene yaparsın, yoksa sonra böyle uygun kalabalık bulmak zorlaşıyor.
İlk kuşatma kulesi civarında Cursed Knight da çıkabiliyor. Kalkanlı, sert vuran bir boss. Üstelik az biraz hasar yiyince kaybolup diğer kulelerde tekrar spawn olabiliyor. Burada benim kuralım şuydu: “ölmeyeceğim.” Çünkü ölürsen ilerleme hissi bölünüyor. Bu yüzden göreve girmeden önce yanına ciddi miktarda iyileşme götürmek mantıklı (ben bu bölümde et stoğunu abartmayı öğrendim).
Düşman yüzdesi düşmüyormuş gibi gelirse, aslında çözüm basit: daha fazla düşman kes. Alanın içinde ileri geri koşunca bazı noktalarda düşmanlar tekrar çıkabiliyor; bunu “farm” gibi kullanıp yüzdeyi aşağı çekebilirsin.
Atlı düşmanlar var: Arkalarında durma, at tekme atıyor. Yanlarına veya önlerine geçmek daha güvenli.
Grapple atanlar da var; yakalarlarsa QTE geliyor (Triangle/Y gibi). Burada canın düşükse tek hamlede yatabiliyorsun; ben o yüzden bu görevde %50 üstü can altına çok düşmemeye çalıştım.
Kalabalık temizlemede Tauria Curved Sword ağır saldırıları (heavy) baya iş görüyor; özellikle grup kontrolü için rahat.
Savaş uzun sürüyor, gerçekten “bir iki dakika” değil. Düşman yüzdesi %0 olunca ara sahne giriyor ve görev kapanıyor.