Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert – Clue (Ana Görev) Rehberi

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 16944s
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 19 Gün
MmoLira
3,595
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

“Clue” görevi bende beni çok sıkmıştı; çünkü oyun bu noktada “artık işler ciddi” demeye başlıyor. En net fark da şu: Bu görevde bir süreliğine Damiane olarak oynuyorsun ve Kliff geçici olarak yok. Yani refleksle bastığın bazı yetenekler gelmiyor, savaşın temposu değişiyor. O yüzden ben bu görevi “herkesi indireyim” diye uzatmak yerine, doğrudan hedef odaklı geçtim; çünkü asıl mesele kavga değil, içerideki kişiye ulaşmak.

crimson-desert-117-1.jpg

1) Demeniss sarayına sız
Haritada işaretli noktaya, Demeniss başkentinde ilerliyorsun. Muhafızlar çoğu zaman düşman davranıyor. Burada iki yol var: Ya yolunu açarak ilerlersin ya da benim yaptığım gibi, ilk fırsatta koşup geçersin. Dikkat etmen gereken kritik şey grapple. Bazı düşmanlar seni yakalayıp yere yatırıyor; o an “tamam yakalandım” diye donarsan iş uzuyor. Ekrana gelen QTE’yi hızlıca kazanman lazım (kol kullanıyorsan Triangle/Y gibi). Ben bir kere gecikince dışarı atıldım; tekrar kapıya dönmek, görevin en gereksiz vakit kaybı.

crimson-desert-117-2.jpg

2) Yeraltı hapishanesini bul​

Arama alanındaki binaya girince iş daha netleşiyor. İçeride, zemin kattaki yan odada bir trapdoor (yer kapağı) var. Burada da pratik tavsiye: Düşmanlar peşindeyse “temizleyeyim” diye oyalanmak yerine, kapağa hızlıca gidip etkileşime gir. Kapağı açtığın an zaten aşağı iniyorsun ve üst taraftaki kalabalığın baskısı azalıyor.

crimson-desert-117-3-768x432.jpg

3) Beatrice Azerian’ı bul​

Merdivenden inince yeraltı hapishanesi kısmındasın. Koridoru takip et; en uçtaki hücreye girince Beatrice Azerian ile ilgili ara sahne tetikleniyor ve görev bitiyor. Burada ekstra numara yok; doğru yere yürüyüp odaya girmek yeterli.

Bu görevde “loot/ödül” bekleme; ödül tamamen hikâye ilerlemesi. O yüzden benim önerim: QTE’yi kaçırma, trapdoor’a gereksiz zaman harcama, Beatrice hücresine kadar akıp bitir.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri