mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek spoofer'a rağmen redban gitmiyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan xpbg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 527

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

anladım hocam geçmiş olsun. peki ayarları nasıl kullanıyordunuz range damage'de ms kaçtı mesela. bunu çoğaltınca çok atma yapıyor 500 de falan 45dk-1 saat civarı gidiyor
Dediğim gibi ben m2heat dışında bot kullanmıyorum. Ondada auto speed desteği var sleep tam olarak bilmiyorum kademe kademe ayarlamış yapımcı. Sitesinden inceleyebilirsin.

 

Ekli dosyalar

  • ui-4.png
    ui-4.png
    108.1 KB · Görüntüleme: 0
Ben genelde mac değişince birde mobil veri ile hallediyordum tek seferlik login olduktan sonra zaten dediğim gibi 8-9 saat farm yapıyordum. Senin çarda şampiyonsa güzel getirisi varsa uğraşmaya değer. Ama şampiyon vs. değilse vazgeç bu sevdadan gf desteğe yaz onlar düzeltsin. Yoksa 12 saatde 1 max 4 client açarsın 5. yi açınca tekrar redban gelir.

Benim 70 id li hesabım vardı. LalakerV5 redbana düşürünce kötü olduydu. 1 ay kadar m2heatla farm attım o sürede gf desteğede 2 kez yazdım düzelttilerdi. Sonra biri ss aldı ban yedik gitti şampiyon 17 çar. Saatte 350 civarı parıltılı istiridye kasıyordum. Ortalama zarar, canavarı, şeytanı vs. fullemiştim dönüşümle alandaki tüm slotları 1-2 saniyede kesiyordum.
o hesabı kaç günde yaptın ve nasıl yaptın dostum anlatır mısın?
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst