- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 958
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dediğim gibi ben m2heat dışında bot kullanmıyorum. Ondada auto speed desteği var sleep tam olarak bilmiyorum kademe kademe ayarlamış yapımcı. Sitesinden inceleyebilirsin.anladım hocam geçmiş olsun. peki ayarları nasıl kullanıyordunuz range damage'de ms kaçtı mesela. bunu çoğaltınca çok atma yapıyor 500 de falan 45dk-1 saat civarı gidiyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 465
- DevLira
- 3
o hesabı kaç günde yaptın ve nasıl yaptın dostum anlatır mısın?Ben genelde mac değişince birde mobil veri ile hallediyordum tek seferlik login olduktan sonra zaten dediğim gibi 8-9 saat farm yapıyordum. Senin çarda şampiyonsa güzel getirisi varsa uğraşmaya değer. Ama şampiyon vs. değilse vazgeç bu sevdadan gf desteğe yaz onlar düzeltsin. Yoksa 12 saatde 1 max 4 client açarsın 5. yi açınca tekrar redban gelir.
Benim 70 id li hesabım vardı. LalakerV5 redbana düşürünce kötü olduydu. 1 ay kadar m2heatla farm attım o sürede gf desteğede 2 kez yazdım düzelttilerdi. Sonra biri ss aldı ban yedik gitti şampiyon 17 çar. Saatte 350 civarı parıltılı istiridye kasıyordum. Ortalama zarar, canavarı, şeytanı vs. fullemiştim dönüşümle alandaki tüm slotları 1-2 saniyede kesiyordum.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 958
- DevLira
- 0
Okey eventinde yapmıştım. Max oyun süresi 15 gün filandır.o hesabı kaç günde yaptın ve nasıl yaptın dostum anlatır mısın?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 12h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
Bende 2 gündür bu durumdan müzdaripim. Ne yaptıysam çözülmedi redban...
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 465
- DevLira
- 3
taktik var mı nasıl ilerlenebilir hangi mapte ne yapılır vs. nasıl para kasılır,nasıl lvl kasılırOkey eventinde yapmıştım. Max oyun süresi 15 gün filandır.
gibisinden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)