HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben yohara güçlendirme sunucularından çar yapıyorum geçiriyorum. Ana taktik 90-120 elementerde ch ata ata kastıydım hepsini. Parça kasıp soyluya dönüştürüp geçirdim zaten parçalar sayesine 5-10k won bile yaparsın. TR de mümkün değil westde kimse girmiyor elementere.
Ek olarak karakterini "çevrimdışı" moda alınca GM seni bulunduğun haritada aktif olsan bile göremiyor sanırsam.
Ek olarak karakterini "çevrimdışı" moda alınca GM seni bulunduğun haritada aktif olsan bile göremiyor sanırsam.
TR de mantık ne olmalı sence? ve hangi sunucuda yapmıştınBen yohara güçlendirme sunucularından çar yapıyorum geçiriyorum. Ana taktik 90-120 elementerde ch ata ata kastıydım hepsini. Parça kasıp soyluya dönüştürüp geçirdim zaten parçalar sayesine 5-10k won bile yaparsın. TR de mümkün değil westde kimse girmiyor elementere.
TR için bir şey diyemem. Ben West de oynuyorum genelde.TR de mantık ne olmalı sence? ve hangi sunucuda yapmıştın
Ek olarak karakterini "çevrimdışı" moda alınca GM seni bulunduğun haritada aktif olsan bile göremiyor sanırsam. derken ne demek ıstedın burayı tam olarak anlamadımBen yohara güçlendirme sunucularından çar yapıyorum geçiriyorum. Ana taktik 90-120 elementerde ch ata ata kastıydım hepsini. Parça kasıp soyluya dönüştürüp geçirdim zaten parçalar sayesine 5-10k won bile yaparsın. TR de mümkün değil westde kimse girmiyor elementere.
ustam westte kastığın won ları nerden satıyorsun acabaTR için bir şey diyemem. Ben West de oynuyorum genelde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)