Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu görev Crimson Desert içinde ana hikâyenin 130. görevi olarak geçiyor. Ben Serpent Marsh bölgesine geldiğimde, South Demeniss tarafında bu görev açıldı. Öncesinde “True Strength” görevini bitirmek şart, yoksa zaten ilerlemiyor. Ödül kısmında Jijeong Temple Pagoda açılıyor ve Ascetic’s Rest Abyss’e erişim veriyor, ayrıca oraya hızlı seyahat de açılıyor. Ben bu görevde ilk olarak Serpent Marsh’ın güneybatı kısmındaki dağa yöneldim. Açıkçası uzun bir tırmanış var ama glide kullanınca iş baya kısalıyor. Zirveye yaklaştıkça görev zaten otomatik ilerliyor, ekstra uğraştıran bir şey yok.
Dağın tepesine ulaştığımda Jijeong Temple Pagoda içine girdim. İçeride Abyss Gate ile etkileşime geçiliyor. Tapınağın sadece tek tarafı açık oluyor, diğer yollar kapalı. Bu kısımda amaç direkt Abyss’e geçmek.Abyss’e girdiğimde oyun otomatik olarak bir fast travel noktası açıyor. Ben burada herhangi bir “repair” kısmına girmedim, çünkü görev ilerlemesi için şart değil. Flooded cave kısmında sağdan devam edip yukarı çıktım. En üst noktaya ulaştığımda kısa bir cutscene giriyor ve görev bitiyor. Burada karaktere verilen mesaj da çok basit, yaptığın şeyi devam ettir tarzı bir şey. İsteğe bağlı olarak Abyss’i tamamen çözmek isteyenler ek puzzle kısmına da bakabilir ama ana görev için gerek yok. Ben direkt hikâye ilerlemesi için tamamladım. Kısaca bu görev tamamen zirveye çık, tapınağa gir ve Abyss sahnesini tamamla şeklinde ilerliyor. Fazla zorlayan bir mekanik yok, daha çok hikâye geçiş görevi gibi duruyor.