- Konular
- 42
- Online süresi
- 2g 51924s
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- TM Yaşı
- 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 4,019
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
"hp bar takibine bir fall back atabilirsin"Çok teşekkürler öneriniz için şunu anlayamadım "hp bar takibine bir fall back atabilirsin" biraz daha açıklar mısınız. bir de captch üzerinde çalışıyorum umarım başara bilirim. gpu ile çalışıyor cpu ile biraz yük biniyor sisteme, gpu ile olunca çok rahat çalışıyor yani şöyle söyleyeyim laptop cihazımda cpu kullanırken bot fanlar son hıza çıkıyordu gpuya geçirdim sabah kadar sesiz modda çalıştı cihaz.
örnek veriyorum ana sistem (plan a) başarısız olduğunda devreye giren bir yedek plan olursa daha stabil olup bot müşkül durumda kalmaz.
buna sebep olabilecek kriter opsiyonlar nelerdir?
anlık bir lag,efektler renk tonu vesaire
py'den çok anlamıyorum ama mantık kuracak olursak zaman bazlı kontrol yaptırabilirsin veya 2-3 kare de attırsan iyi olur
başarı dileklerim seninle iyi çalışmalar
- Konular
- 5
- Online süresi
- 17585s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
tamamen yapayzeka cloude ve gemini ile projeyi yürütüyorum bakalım bu önerin için nasıl bir optimizasyon yapacaklar deneyeceğim çok sağol <3"hp bar takibine bir fall back atabilirsin"
örnek veriyorum ana sistem (plan a) başarısız olduğunda devreye giren bir yedek plan olursa daha stabil olup bot müşkül durumda kalmaz.
buna sebep olabilecek kriter opsiyonlar nelerdir?
anlık bir lag,efektler renk tonu vesaire
py'den çok anlamıyorum ama mantık kuracak olursak zaman bazlı kontrol yaptırabilirsin veya 2-3 kare de attırsan iyi olur
başarı dileklerim seninle iyi çalışmalar![]()
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 13948s
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,603
- DevLira
- 0
Hp bar takibi zaten videoda görüldüğü gibi sorunlu çalışmakta - memory girmemek burada avantaj değil dezavantajdır, inject olmadan sadece okuma ile targetvid, entity list ve isdead kontrolleri hp bar takibinden kat kat daha iyidir.Eline sağlık projende başarılar memory'e girmemen baya bi avantaj sağlamış risk açısından
hp bar takibine bir fall back atabilirsin herhangi saptanmadan kaynaklı garanti olur onun harici
çift clientte nasıl bir performans sağlayıp cpuya yük biniyor test etmek gerekir velhasıl
background optimizasyonu gerekebilir ileride captcha vs eklersen tadından yenmez proje güzel kariyerinde başarılar.
Görüntü işlemeyi ekran kartına devrettiği için CPUya yük binmeyecektir 4 client olsa bile GPU bunun üstesinden gelebilir, performans konusunda ise clientler tek bir klavye mouse kullandığı için metin tıklamaları sıraya alınıp hızlı hızlı tıklansa bile skill basmaları toplama yapmaları botu hayli aksatacaktır.
Zaten eğitilmiş bir modeli olduğu için background optimizasyonu sadece ekranda metinlerin ve hp barının gösterilmesi GPU kullanımını ve ekran kartı olmayan pclerde CPU kullanımını inanılmaz derecede düşürecektir.
Sonuç olarak böyle botlar benim için kullanışsız ama ban riski düşüktür tabi bunları bile otomatik tespit eden sistemler varken basitçe yapılmış botlarda ban yemek kaçınılmaz değil örneğin; düz saniye cinsinden bekleme süreleri koymak yerine random süreler tespit edilmeyi zorlaştıracaktır.
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Online süresi
- 17585s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
çok güzel öneriler şu kısmı analamdım sadeceHp bar takibi zaten videoda görüldüğü gibi sorunlu çalışmakta - memory girmemek burada avantaj değil dezavantajdır, inject olmadan sadece okuma ile targetvid, entity list ve isdead kontrolleri hp bar takibinden kat kat daha iyidir.
Görüntü işlemeyi ekran kartına devrettiği için CPUya yük binmeyecektir 4 client olsa bile GPU bunun üstesinden gelebilir, performans konusunda ise böyle clientler tek bir klavye mouse kullandığı için metin tıklamaları sıraya alınıp hızlı hızlı tıklansa bile skill basmaları toplama yapmaları botu hayli aksatacaktır.
Zaten eğitilmiş bir modeli olduğu için background optimizasyonu sadece ekranda metinlerin ve hp barının gösterilmesi GPU kullanımını ve ekran kartı olmayan pclerde CPU kullanımını inanılmaz derecede düşürecektir.
Sonuç olarak böyle botlar benim için kullanışsız ama ban riski düşüktür tabi bunları bile otomatik tespit eden sistemler varken basitçe yapılmış botlarda ban yemek kaçınılmaz örneğin; düz saniye cinsinden bekleme süreleri koymak yerine random süreler tespit edilmeyi zorlaştıracaktır.
"Hp bar takibi zaten videoda görüldüğü gibi sorunlu çalışmakta - memory girmemek burada avantaj değil dezavantajdır, inject olmadan sadece okuma ile targetvid, entity list ve isdead kontrolleri hp bar takibinden kat kat daha iyidir"
önerilerini bota yerleşitreceğim kesinlikle çok mantıklı düşünmüşsün geri bildirim için çok sağol <3
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 13948s
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,603
- DevLira
- 0
sürekli entity list taraması etraftaki tüm metinlerin vidlerini listeleyecek, botun bir metine tıkladığında targetvid deki value örneğin 1234 olacak bu numara entity listten silinince o metin artık yok demektir yani ölmüştür veya isdead kontrolü yapacaksın 0 ise hala yaşıyor demektir ya da ikisini birlikte kullanabilirsinçok güzel öneriler şu kısmı analamdım sadece
"Hp bar takibi zaten videoda görüldüğü gibi sorunlu çalışmakta - memory girmemek burada avantaj değil dezavantajdır, inject olmadan sadece okuma ile targetvid, entity list ve isdead kontrolleri hp bar takibinden kat kat daha iyidir"
önerilerini bota yerleşitreceğim kesinlikle çok mantıklı düşünmüşsün geri bildirim için çok sağol <3
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)