Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ortak Arıyorum Server Açacağım Ortak Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahimsavrum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 117

ibrahimsavrum

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
3d 1h
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
752
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, bir süredir oyunun üstünde çalışyıorum aslında teknik tarafta oyun bilgim çok yok. şu anda hali hazır sunucum var ve oyunu sunucuya kurdum. benim asıl işim yazılım, web tarafarında uzmanım. gerçek anlamda oyunu beraber kalkındırıp para kazanabilecek hale getirebileceğim tercihim +25 yaş üstünde ve ankarada ikamet eden görüşüp konuşabileceğim ve güvenebileceğim bir ortağa ihtiyacım var.

oyunu birlikte büyütüp birlikte para kazanmak için. oyun hazır + site hazır oyunu geliştirip oyun içi güncellemelerde yardımdı olacak gerçekten bilgi sahibi birine ihtiyacım var :)

benim yaşım 29 uzmanlığım konusunda ben her türlü desteği vereceğim zaten. maddi taraftada elimden geldiğnice yükün altına elimi koyuyorum.

Konunuz uygun alana taşınmıştır. İyi forumlar dilerim.

merhaba büyük discord metin2 topluluk sunucumuz var oradada ilan verebilirsiniz discord rozyxrd ulaşın bana inşallah discordunuz vardır

merhaba büyük discord metin2 topluluk sunucumuz var oradada ilan verebilirsiniz discord rozyxrd ulaşın bana inşallah discordunuz vardır
selamlar hocam var tabi ki akşam irtibarta geçeyim sizlerle :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri