Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

senlik sorun vardır dikattlice kur .
Dikkat edilecek bir kurulumu yok ne gibi benlik sorun olabilir ftp den sonra oluyor ve makinayı kapatıp açmakta işe yaramıyor

Dikkat edilecek bir kurulumu yok ne gibi benlik sorun olabilir ftp den sonra oluyor ve makinayı kapatıp açmakta işe yaramıyor
db nin içinde protolarda işlem yapıp dump proto ile işlem yapman gerekiyor hem oyunun verdigi dump_proto orjinal deyil güncellemen gerekiyor arkadaşım anladıgımı söyledim

db nin içinde protolarda işlem yapıp dump proto ile işlem yapman gerekiyor hem oyunun verdigi dump_proto orjinal deyil güncellemen gerekiyor arkadaşım anladıgımı söyledim
Hocam benim dosya içeriği ile işim yok amacım o değil benim sorunum Winscp vs masaüstüme dosya çekince makinanın patlaması mevcut dosyalrarın db tarafında çekmeye çalışınca veya düzenleme yapmak için dosyayı açmak istediğimde bsd sıfır bir bilo gibi tepki süresi 3 iş günü oluyor bağlantı kopuyor geldiğinde işlem yapamıyorum sunucu tekrar başlamıyor

Hocam benim dosya içeriği ile işim yok amacım o değil benim sorunum Winscp vs masaüstüme dosya çekince makinanın patlaması mevcut dosyalrarın db tarafında çekmeye çalışınca veya düzenleme yapmak için dosyayı açmak istediğimde bsd sıfır bir bilo gibi tepki süresi 3 iş günü oluyor bağlantı kopuyor geldiğinde işlem yapamıyorum sunucu tekrar başlamıyor
Vm tarafına baktıgında swap'lı mesajlar alıyor musun ? Bana soyledıgın ayırdıgın ram'ın yeterli olmaması sorununu cagrıstırdı bıraz.

Ali o tür sorunlar genel değil senden kaynaklı bilgisayarında aşırı yük biniyorsa bu hatalar çıkar
ram ve işlemci yüküne bak gerekirse virtualbox üzerinde verdiğin ram'ı düşür sorun düzelir.
Bilgisayarın anlık yük altına veya yetersiz ram'a takılırsa freebsd işlemi durdur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri