- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,863
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dikkat edilecek bir kurulumu yok ne gibi benlik sorun olabilir ftp den sonra oluyor ve makinayı kapatıp açmakta işe yaramıyorsenlik sorun vardır dikattlice kur .
- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,362
- DevLira
- 36
db nin içinde protolarda işlem yapıp dump proto ile işlem yapman gerekiyor hem oyunun verdigi dump_proto orjinal deyil güncellemen gerekiyor arkadaşım anladıgımı söyledimDikkat edilecek bir kurulumu yok ne gibi benlik sorun olabilir ftp den sonra oluyor ve makinayı kapatıp açmakta işe yaramıyor
- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,863
- DevLira
- 21
Hocam benim dosya içeriği ile işim yok amacım o değil benim sorunum Winscp vs masaüstüme dosya çekince makinanın patlaması mevcut dosyalrarın db tarafında çekmeye çalışınca veya düzenleme yapmak için dosyayı açmak istediğimde bsd sıfır bir bilo gibi tepki süresi 3 iş günü oluyor bağlantı kopuyor geldiğinde işlem yapamıyorum sunucu tekrar başlamıyordb nin içinde protolarda işlem yapıp dump proto ile işlem yapman gerekiyor hem oyunun verdigi dump_proto orjinal deyil güncellemen gerekiyor arkadaşım anladıgımı söyledim
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 1,076
- DevLira
- 3
Vm tarafına baktıgında swap'lı mesajlar alıyor musun ? Bana soyledıgın ayırdıgın ram'ın yeterli olmaması sorununu cagrıstırdı bıraz.Hocam benim dosya içeriği ile işim yok amacım o değil benim sorunum Winscp vs masaüstüme dosya çekince makinanın patlaması mevcut dosyalrarın db tarafında çekmeye çalışınca veya düzenleme yapmak için dosyayı açmak istediğimde bsd sıfır bir bilo gibi tepki süresi 3 iş günü oluyor bağlantı kopuyor geldiğinde işlem yapamıyorum sunucu tekrar başlamıyor
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,796
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,770
- DevLira
- 154
Ali o tür sorunlar genel değil senden kaynaklı bilgisayarında aşırı yük biniyorsa bu hatalar çıkarHocam benim dosya içeriği ile işim yok amacım o değil benim sorunum Winscp vs masaüstüme dosya çekince makinanın patlaması mevcut dosyalrarın db tarafında çekmeye çalışınca veya düzenleme yapmak için dosyayı açmak istediğimde bsd sıfır bir bilo gibi tepki süresi 3 iş günü oluyor bağlantı kopuyor geldiğinde işlem yapamıyorum sunucu tekrar başlamıyor
ram ve işlemci yüküne bak gerekirse virtualbox üzerinde verdiğin ram'ı düşür sorun düzelir.
Bilgisayarın anlık yük altına veya yetersiz ram'a takılırsa freebsd işlemi durdur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)