emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Her şey entegre edilebilir! Sonuçta bu lanet Metin2'nin spagetti kodu!
Kanıt olarak GIF'i de bıraktım. Ben sadece Monster Kütüphanesi'ni kaldırdım çünkü kendi wikim var; ayrıca Dungeon Finder sistemini tamamen değiştirdim.
Eğer bu kadar basit sistemleri bile oyuna ekleyemiyorsanız, Metin2 geliştirme işini bırakmanız gerekir. Gidin kendinize 20 kat kullanım limitli bir GPT Pro hesabı alın.
Hi, im just doing this as a hobby, using AI doesn't really make sense for me. I usually dont have big issues installing systems, but with this one, i simply cant figure out the errors. But thanks for pointing out that the files contain everything needed.

files alt yapısı baya iyimiş ekleyebildiklerim şimdilik bu kadar am
0612_121355.jpg
a cok şey var eklenicek sistem bulamıyorum

1781268266580.png

freebsd kurulumu yaparken bu şekilde internet ile alakalı bi hata veriyor çözümü nedir bilen var mı köprü bağdaştırıcıları kullanıyorum kontrol ettim fakat yine de aynı şekilde yapıyor bsdconfig den kendim manuel ip girdiğimdede yine aynısını yapıyor çözümü bilen yardımcı olabilir mi

Ekli dosyayı görüntüle 179763
freebsd kurulumu yaparken bu şekilde internet ile alakalı bi hata veriyor çözümü nedir bilen var mı köprü bağdaştırıcıları kullanıyorum kontrol ettim fakat yine de aynı şekilde yapıyor bsdconfig den kendim manuel ip girdiğimdede yine aynısını yapıyor çözümü bilen yardımcı olabilir mi
obir hata deyil saatini güncelle ama yine verir o hatayı
önemli bir şey deyil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri