kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle
5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

sorunu pc yeniden başlatarak çözdüm :/ db de item names dosyasına ellemeye kalkınca çöküyor
Resmi proto düzenlemesi mevcut ama tam entegre edilmemiş item eklerken veya düzenlerken kolon sayılarına dikkat edin.

Resmi proto düzenlemesi mevcut ama tam entegre edilmemiş item eklerken veya düzenlerken kolon sayılarına dikkat edin.
Abi ben dosya içerisinde işlem yapmak istemedim winscp de db de olan item names açmak isteyince direk bağlantı çöküyor bsd ile bağlantı kopuyor reboot atsamda bir zaman sonra karakter girerken bile sorun oluyor oyun içinde kopmalar meydana geliyor bugün tekrardan bakıacağım belki benlik bir sorun vardır

Abi ben dosya içerisinde işlem yapmak istemedim winscp de db de olan item names açmak isteyince direk bağlantı çöküyor bsd ile bağlantı kopuyor reboot atsamda bir zaman sonra karakter girerken bile sorun oluyor oyun içinde kopmalar meydana geliyor bugün tekrardan bakıacağım belki benlik bir sorun vardır
senlik sorun vardır dikattlice kur .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri