Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Resmi proto düzenlemesi mevcut ama tam entegre edilmemiş item eklerken veya düzenlerken kolon sayılarına dikkat edin.sorunu pc yeniden başlatarak çözdüm :/ db de item names dosyasına ellemeye kalkınca çöküyor
sendeki protoyu build et gücelle realese çalışmıyor ama debug la derleniyor .Resmi proto düzenlemesi mevcut ama tam entegre edilmemiş item eklerken veya düzenlerken kolon sayılarına dikkat edin.
Debug çalışıyor onu kullanın işlerim bitince konuyu güncellerim.sendeki protoyu build et gücelle realese çalışmıyor ama debug la derleniyor .
Abi ben dosya içerisinde işlem yapmak istemedim winscp de db de olan item names açmak isteyince direk bağlantı çöküyor bsd ile bağlantı kopuyor reboot atsamda bir zaman sonra karakter girerken bile sorun oluyor oyun içinde kopmalar meydana geliyor bugün tekrardan bakıacağım belki benlik bir sorun vardırResmi proto düzenlemesi mevcut ama tam entegre edilmemiş item eklerken veya düzenlerken kolon sayılarına dikkat edin.
senlik sorun vardır dikattlice kur .Abi ben dosya içerisinde işlem yapmak istemedim winscp de db de olan item names açmak isteyince direk bağlantı çöküyor bsd ile bağlantı kopuyor reboot atsamda bir zaman sonra karakter girerken bile sorun oluyor oyun içinde kopmalar meydana geliyor bugün tekrardan bakıacağım belki benlik bir sorun vardır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)