Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Aslında tartışılcak bir konu bile yok biliyormusunuz eski yeni bilmem ne felan gereksiz kendinizi yoruyorsunuz Best filesi paylaşmış demekki zamanında arşivinde durabiliyorsa el altındada geziyordu bu yüzden ister satar ister satmaz paylaşır paylaşmaz farkı yok Gereksiz yere tartışmayın bence

"Hatalarla, buglarla dolu" gibi söylemlerle insanları yanıltmana gerek yok. Orijinal owshap yapı üzerine sadece pet ve horse sistemi eklenmiş. Eğer owshap altyapısının kendisi sorunluysa ona bir şey diyemem o altyapıyı daha önce geliştirme fırsatım olmadı.

Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez. İster satarım ister paylaşırım, buna ben karar veririm. Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok.

Bu lafı sana kim söylediyse gidip önce ondan kanıt isteseydin. Ortada tek bir somut şey yok ama gelip burada konuyu kirletiyorsun.

Kısacası files hazırlayacak sistem yazacak tecrübeye ve potansiyele sahibim. Bu yüzden birine ait bir şeyi olduğu gibi satmak yerine geliştirip satabilirsin düzen böyle. Sen nasıl owshap altyapıyı geliştirip satıyorsan ben de farklı yapılar ve sistemler geliştirip satabilirim veya ücretsiz sunabilirim.

Ama şu an aktif bir satış durumum yok. Bu işleri daha çok hobi olarak yapıyorum. Paylaşımlarımdan bunu anlamış olman gerekirdi ama belli ki anlamamışsın. Neyse sana kolay gelsin iyi forumlar.
"Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez"

Owsap sürümunden ve benim ekledim ve fixledim cogu sistemin oldugu için satis izni kimsenin yoktur onu bil bi kere.
Ve "sadece pet ve horse sistemi eklenmiş" derken ?

Gördugun butun sistem'ler ve offshop benden gelme bunu belirtim. File Owsap base, ama sistem yapisi fix'ler benden bilgin olsun.

"Hatalarla, buglarla dolu" gibi söylemlerle insanları yanıltmana gerek yok. Orijinal owshap yapı üzerine sadece pet ve horse sistemi eklenmiş. Eğer owshap altyapısının kendisi sorunluysa ona bir şey diyemem o altyapıyı daha önce geliştirme fırsatım olmadı.

Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez. İster satarım ister paylaşırım, buna ben karar veririm. Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok.

Bu lafı sana kim söylediyse gidip önce ondan kanıt isteseydin. Ortada tek bir somut şey yok ama gelip burada konuyu kirletiyorsun.

Kısacası files hazırlayacak sistem yazacak tecrübeye ve potansiyele sahibim. Bu yüzden birine ait bir şeyi olduğu gibi satmak yerine geliştirip satabilirsin düzen böyle. Sen nasıl owshap altyapıyı geliştirip satıyorsan ben de farklı yapılar ve sistemler geliştirip satabilirim veya ücretsiz sunabilirim.

Ama şu an aktif bir satış durumum yok. Bu işleri daha çok hobi olarak yapıyorum. Paylaşımlarımdan bunu anlamış olman gerekirdi ama belli ki anlamamışsın. Neyse sana kolay gelsin iyi forumlar.
Birde bunu bir netlestirek.

"Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok."

Sistem'ler benden gelme, gördugunuz hepsi benden ve söz hakkim baya da var.

Aslında tartışılcak bir konu bile yok biliyormusunuz eski yeni bilmem ne felan gereksiz kendinizi yoruyorsunuz Best filesi paylaşmış demekki zamanında arşivinde durabiliyorsa el altındada geziyordu bu yüzden ister satar ister satmaz paylaşır paylaşmaz farkı yok Gereksiz yere tartışmayın bence
Aynen evet, ama konusma tarzi bana uymuyor.

"Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez"

Owsap sürümunden ve benim ekledim ve fixledim cogu sistemin oldugu için satis izni kimsenin yoktur onu bil bi kere.
Ve "sadece pet ve horse sistemi eklenmiş" derken ?

Gördugun butun sistem'ler ve offshop benden gelme bunu belirtim. File Owsap base, ama sistem yapisi fix'ler benden bilgin olsun.
Birde bunu bir netlestirek.

"Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok."

Sistem'ler benden gelme, gördugunuz hepsi benden ve söz hakkim baya da var.
Yazdığımdan bir şey anlamıyorsan bu noktadan sonra seninle tartışmanın da bir anlamı yok. Ayrıca “satış izni” gibi konulardan bahsediyorsun ama ortada lisanslı, hukuki, telifli bir yapı yok ki senin iznine tabi olsun. Kafanızda kurduğunuz şeyleri gerçekmiş gibi anlatıp insanlara dayatmayın.

“Sistem bana ait” diyorsun, peki sen ne yaptın mesela?

Altyapı: Owshap’a ait
Sistemlerin %99’u zaten altyapının içinde hazır geliyor
Horse sistemi: warez
Pet sistemi: Sonitex warez

Bu durumda tam olarak neyin sahibi oluyorsun? Neyi tartışıyoruz burada? Ortada sana ait somut bir şey yok ama konuyu gereksiz yere uzatıyorsun.

Bu dosyalar 6-7 ay önce elime geçti. Açıp bakma ihtiyacı bile duymamışım. Silmek yerine insanların işine yarar diye paylaşmışım. Buna rağmen gelip, ortada hiçbir kanıt yokken “şu kişi senin sattığını söylüyor” gibi laflarla konuşuyorsun.

Kaldı ki satsam bile bu seni ilgilendirmez. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Sen gelip “bana ait” diyorsun, ben de durumu açıklıyorum. Hatta iyi niyet gösterip eğer gerçekten satışını yapıyorsan kaldırabileceğimi bile söyledim.

Ama sen hala gelip burada boş tartışma çıkarıyorsun. Bunun ne amacı var, gerçekten merak ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)