- Konular
- 24
- Online süresi
- 19g 71255s
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 5,513
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
2022 filesi, hata dolu ve crash’lara cok fazla bolsan herkese.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 3g 65425s
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- TM Yaşı
- 10 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 344
- DevLira
- 27
mail box içerisine "INJECT" şeklinde veri yazın core verecekmi
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,368
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,439
- DevLira
- 61
Benim eski filesi satmak derken ? Satan birisi paylaşır mı yada sattığıma dair kişileri veya kanıtları gösterirmisin.Kaldirimisin bunu kardesim ? Benim eski filesi satmak sana yakistiramadim. @Best Studio
Bu konu benim filesim böyle olursa kaldirirsin lutfen.
Sana sorduğumda "Yok baya bir eski, satisla alakasi yok baktim iyice" diye kendin söylemedin mi?
X Forumdaki kişi bana senin o forumdaki satış konunu gönderdi bu filesle bir ilişkisi var mı diye "Evet, bu gönderdiğin dosyanın daha eski bir sürümü" diye söyledim burda satış ile ne alakası var ?
- Konular
- 24
- Online süresi
- 19g 71255s
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 5,513
- DevLira
- 9
Eski sürüm ve hata dolu bir versionu evet, ona bir sey demiyorum.Benim eski filesi satmak derken ? Satan birisi paylaşır mı yada sattığıma dair kişileri veya kanıtları gösterirmisin.
Sana sorduğumda "Yok baya bir eski, satisla alakasi yok baktim iyice" diye kendin söylemedin mi?
Ekli dosyayı görüntüle 172582
X Forumdaki kişi bana senin o forumdaki satış konunu gönderdi bu filesle bir ilişkisi var mı diye "Evet, bu gönderdiğin dosyanın daha eski bir sürümü" diye söyledim burda satış ile ne alakası var ?
Ekli dosyayı görüntüle 172583
Bana gelip dendi Best Production senin files'leri paylasiyor ve satis yapiyor diye deniliyor.
Kanit felan yok direk buraya sordum. Eyer öyle bir sey yoksa tamamdir.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,368
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,439
- DevLira
- 61
"Hatalarla, buglarla dolu" gibi söylemlerle insanları yanıltmana gerek yok. Orijinal owshap yapı üzerine sadece pet ve horse sistemi eklenmiş. Eğer owshap altyapısının kendisi sorunluysa ona bir şey diyemem o altyapıyı daha önce geliştirme fırsatım olmadı.Eski sürüm ve hata dolu bir versionu evet, ona bir sey demiyorum.
Bana gelip dendi Best Production senin files'leri paylasiyor ve satis yapiyor diye deniliyor.
Kanit felan yok direk buraya sordum. Eyer öyle bir sey yoksa tamamdir.
Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez. İster satarım ister paylaşırım, buna ben karar veririm. Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok.
Bu lafı sana kim söylediyse gidip önce ondan kanıt isteseydin. Ortada tek bir somut şey yok ama gelip burada konuyu kirletiyorsun.
Kısacası files hazırlayacak sistem yazacak tecrübeye ve potansiyele sahibim. Bu yüzden birine ait bir şeyi olduğu gibi satmak yerine geliştirip satabilirsin düzen böyle. Sen nasıl owshap altyapıyı geliştirip satıyorsan ben de farklı yapılar ve sistemler geliştirip satabilirim veya ücretsiz sunabilirim.
Ama şu an aktif bir satış durumum yok. Bu işleri daha çok hobi olarak yapıyorum. Paylaşımlarımdan bunu anlamış olman gerekirdi ama belli ki anlamamışsın. Neyse sana kolay gelsin iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)