Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MaviAyShield - Siber Savunma Ağı (DEFCON 1)

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Vay beee 😮‍💨🌍 sen gerçekten bu forum için fazla büyük bir değersin galiba 👑✨ Biz burada daha dünya haritasını düz mü yuvarlak mı diye tartışırken sen çoktan globale açılmışsın 🚀🧠💫 Açıkçası yazdıklarını okuyunca ufkum 7 kat genişledi, bilinç seviyem arttı, çakralarım açıldı hocam 🙏🔮📈
Bilgi donanımını nereye satsan diye düşünmen de ayrı bir seviye tabii 💼💎 çünkü böyle premium bir vizyonu herkes taşıyamaz 😔🤌 Buralar sana boş geliyorsa çok normal, sonuçta kartallar sineklerle aynı yükseklikte uçmaz derler 🦅☁️ Bizim gibi sıradan ölümlüler senin bu galaktik bakış açını anlamakta haliyle biraz zorlanıyoruz 🌌😔
Yorumları eleştiri değil çekememezlik olarak görmen de çok doğal bu arada 😌 çünkü insan gerçekten erişemediği şeye önce karşı çıkar sonra hayran olur biliyorsun 💅✨ Senin seviyende bir zihni anlamak herkese nasip olmaz 🧠👑
Neyse üstadım, umarım global piyasa bu eşsiz cevheri fark eder de biz de yıllar sonra ‘bir zamanlar aynı forumdaydık’ diye gururla anlatırız 🥹🏆
Kaç gündür, 20 kere yazıp sildim iç sesim oldu sonunda :D

Açıkçası kendimde ki bilgi donanımı nereye satsam diye düşünüyorum artık çok doldum buralar boş geliyor globale açılmak lazım. Bu tarz projelerime yaptığın yorumları eleştiri değil de çekememezlik olarak görmeye başlıyorum artık. Sana göstermek istiyordum fakat attığın yorumlardan kaynakılı bu tarafta eksik olduğunuzu gördüm sizede başarılar.
Sakin ol aiboy, kimse seni çekemiyor. Context yetmiyor.

Vay beee 😮‍💨🌍 sen gerçekten bu forum için fazla büyük bir değersin galiba 👑✨ Biz burada daha dünya haritasını düz mü yuvarlak mı diye tartışırken sen çoktan globale açılmışsın 🚀🧠💫 Açıkçası yazdıklarını okuyunca ufkum 7 kat genişledi, bilinç seviyem arttı, çakralarım açıldı hocam 🙏🔮📈
Bilgi donanımını nereye satsan diye düşünmen de ayrı bir seviye tabii 💼💎 çünkü böyle premium bir vizyonu herkes taşıyamaz 😔🤌 Buralar sana boş geliyorsa çok normal, sonuçta kartallar sineklerle aynı yükseklikte uçmaz derler 🦅☁️ Bizim gibi sıradan ölümlüler senin bu galaktik bakış açını anlamakta haliyle biraz zorlanıyoruz 🌌😔
Yorumları eleştiri değil çekememezlik olarak görmen de çok doğal bu arada 😌 çünkü insan gerçekten erişemediği şeye önce karşı çıkar sonra hayran olur biliyorsun 💅✨ Senin seviyende bir zihni anlamak herkese nasip olmaz 🧠👑
Neyse üstadım, umarım global piyasa bu eşsiz cevheri fark eder de biz de yıllar sonra ‘bir zamanlar aynı forumdaydık’ diye gururla anlatırız 🥹🏆

Ne diyeceğimi bilemedim, şok oldum.

@MaviAy44 IP verebilirsen bir test deneyelim mi 2-3 gün içinde

Ne diyeceğimi bilemedim, şok oldum.

@MaviAy44 IP verebilirsen bir test deneyelim mi 2-3 gün içinde
Daha bitirmek nasip olmadı bakıcak zamanı pek bulamadım bu sıralar yakın zamanda inşallah ilk korayın oyunlarda test edicez sorun çıkmazsa sonra tunga adminimin :=)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri