- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
İngilizler tüfeklerle birlikte okyanusu geçip amerika kıtasına vardığında kızılderililer ellerinde mızraklarla bekliyordu ve ateşli silahların icat edildiğini bile bilmiyorlardı. Cevabından anladığım kadarıyla kendini geliştirmen gereken çok nokta var özellikle saldırganın ne tarz saldırılar yapabileceği konusunda. başarılar dilerim.Yapay zekadan tasarım haricinde destek almıyorum test sunucumda bunu deniyorum bir sorun ile karşılaşmıyorum o yüzden atıyorum ama proxy için 2. Sunucu kullanıyorum herkesi bu maliyete itmek istemediğimden bu fikirden vazgeçtim sadece kişinin kendi sunucusunun hat genişliğine kadar koruma sağlama fikri geldi çünkü
Bu hizmet için ücret talep etmicem ücretsiz birşey bu sistem. Müsaitliğinde çalışmamı göstermek isterim.
- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,209
- DevLira
- 122
Açıkçası kendimde ki bilgi donanımı nereye satsam diye düşünüyorum artık çok doldum buralar boş geliyor globale açılmak lazım. Bu tarz projelerime yaptığın yorumları eleştiri değil de çekememezlik olarak görmeye başlıyorum artık. Sana göstermek istiyordum fakat attığın yorumlardan kaynakılı bu tarafta eksik olduğunuzu gördüm sizede başarılar.İngilizler tüfeklerle birlikte okyanusu geçip amerika kıtasına vardığında kızılderililer ellerinde mızraklarla bekliyordu ve ateşli silahların icat edildiğini bile bilmiyorlardı. Cevabından anladığım kadarıyla kendini geliştirmen gereken çok nokta var özellikle saldırganın ne tarz saldırılar yapabileceği konusunda. başarılar dilerim.
- Konular
- 127
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 1,276
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,345
- DevLira
- 12
demo ve test sunucusu ne zaman gelir 

- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,209
- DevLira
- 122
Açıkçası en kısa sürede yayınlamak istiyorum çünkü bu alana birçok kişinin ilgisi olduğunu biliyorum nelerle karşılacağımızı görmek aski bir durumda beni daha çok heycanlandıracaktır.demo ve test sunucusu ne zaman gelir![]()
- Konular
- 198
- Online süresi
- 17g 4318s
- Reaksiyon Skoru
- 2,643
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 450
- DevLira
- 103
Açıkçası kendimde ki bilgi donanımı nereye satsam diye düşünüyorum artık çok doldum buralar boş geliyor globale açılmak lazım. Bu tarz projelerime yaptığın yorumları eleştiri değil de çekememezlik olarak görmeye başlıyorum artık. Sana göstermek istiyordum fakat attığın yorumlardan kaynakılı bu tarafta eksik olduğunuzu gördüm sizede başarılar.
Vay beee

sen gerçekten bu forum için fazla büyük bir değersin galiba 
Biz burada daha dünya haritasını düz mü yuvarlak mı diye tartışırken sen çoktan globale açılmışsın 

Açıkçası yazdıklarını okuyunca ufkum 7 kat genişledi, bilinç seviyem arttı, çakralarım açıldı hocam 

Bilgi donanımını nereye satsan diye düşünmen de ayrı bir seviye tabii

çünkü böyle premium bir vizyonu herkes taşıyamaz 
Buralar sana boş geliyorsa çok normal, sonuçta kartallar sineklerle aynı yükseklikte uçmaz derler 
Bizim gibi sıradan ölümlüler senin bu galaktik bakış açını anlamakta haliyle biraz zorlanıyoruz 

Yorumları eleştiri değil çekememezlik olarak görmen de çok doğal bu arada
çünkü insan gerçekten erişemediği şeye önce karşı çıkar sonra hayran olur biliyorsun 
Senin seviyende bir zihni anlamak herkese nasip olmaz 

Neyse üstadım, umarım global piyasa bu eşsiz cevheri fark eder de biz de yıllar sonra ‘bir zamanlar aynı forumdaydık’ diye gururla anlatırız