HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar metin2 GF'de bir yerde takıldım. NPC'nin vid adresine yürütüp tıklamatmayı biliyorum fakat. NPC'de cıkan butonlara tıklatmayı bulamadım. index 1 , 2 gibi bu işlem nasıl yapılıyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. iyi forumlar
NPC butonlarına basmayı bulabildim. Mesela index 1 için paket atıyorum. Satıcı için Marketi aç'a bastırıyorum. Ama marketi aç Ekranı kapanmıyor. Satıcı açılıyor yazılar kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Hook atman lazim paket geldiginde oyunda ardindan unHook cevaplayinca.2. yontem dinput kullanacaksin escNPC butonlarına basmayı bulabildim. Mesela index 1 için paket atıyorum. Satıcı için Marketi aç'a bastırıyorum. Ama marketi aç Ekranı kapanmıyor. Satıcı açılıyor yazılar kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 171362
dinput ile halletim. TeşekkürlerHook atman lazim paket geldiginde oyunda ardindan unHook cevaplayinca.2. yontem dinput kullanacaksin esc
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)