melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Range Damage Hakkında

4380

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
12h 43m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
300
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, Uzun süredir hobi olarak geliştirdiğim external bot projemde Target Damage yaptım fakat yaklaşık 1 haftadır Range Damage ile uğraşıyorum ve yapamadım burdan araştırdığıma göre CharacterStatePacket gönderip karakter oradaymış gibi gösterdikten sonra Battle Packet gönderiliyor fakat ne yaptıysam olmadı ya eksiğim var ya da bir yerde yanlış yapıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olmak isteyenlere sorum şu Range için open source bir proje var mı veya kullanımını açıklayacak bir babayiğit var mı?

Ekstra koruma yoksa sen zaten mantığını doğru bulmuşsun .
Karşılaşabileceğin hataya sebeb olabilecek durumlar :
> State paket gönderirken yapılacak hatalar genelde oyun çökmesi ile sonuçlanır .
> Neredeyse %90 server teleport mesafe kontrolü vardır . Buna uymazsan bulunduğun yerde kalırsın ışınlanamazsın. Bazı server chat ekranında hata verir.( 1000-1200 birim teleport izin veriliyor )
> Metin2 en çok yapılan hata y ekseni koordinatını hatalı girmek oluyor . State paket gönderirken y ekseni değeri mutlaka pozitif girmelidir .

>> Uzaktan vurduktan sonra karşılaşacağın başka bir problem oyuncunun hedefin yanına gidip gelmesi ekranın izlenemez hale gelmesi ve titreme sorunu olur. Bu sorun değil esasında ama kullanıcı rahatlığı için . Client koordinat adresleri hiçbir şekilde günceleme yapılmayacak. Teleport sadece state paket ile server bildirilecek .
Bu durumda sen kendini hareketsiz görürsün ve uzak hedefe hasar verebilirsin.

Yani önce tp ile mi vur diyorsunuz ondan sonra mı paket gönderme mantığına geçeyim anlamadım

1 - A ile B arasına parçalara bölüp teleport yap(SendState ile)
2- B vardığında Send Atak paket gönder .
3- Tekrar B den A ya parçalara bölüp teleport yaparak geri dön ( Send State ile )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri