- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,786
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Saniyelik olarak moblardan elde edilen yang . Eyvallah, konunun takibindeyim; inşALLAH yapacağız. Client ve ana dizin dosya bütünlüğünü neredeyse tamamladım. Oyunun klasörüne .txt bile atsan açılmıyor oyunYang kazanımı derken anlamadım Reis, bir bak benim gözümden kaçan bir şey olmuşsa yaz yada beraber düzeltelim![]()
her 30 saniyede bir dosya hash kontrolü yapıyor. İşlem tamamlandığında ikisini birleştirelim güzel olacak umarım.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
İnşallah Reis, böyle böyle gelişecek tıpkı eskiden yaptığımız gibiSaniyelik olarak moblardan elde edilen yang . Eyvallah, konunun takibindeyim; inşALLAH yapacağız. Client ve ana dizin dosya bütünlüğünü neredeyse tamamladım. Oyunun klasörüne .txt bile atsan açılmıyor oyun
her 30 saniyede bir dosya hash kontrolü yapıyor. İşlem tamamlandığında ikisini birleştirelim güzel olacak umarım.
Bot Kontrol sonrası ödül olarak Yang ve item de verebiliriz o da mantıklı ama sadece süreli Bot Kontrol sisteminde çalışacak türden olur.- Katılım
- 21 Kas 2018
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,786
- DevLira
- 15
Evet kesinlikle. Mantıklı, öyle olursa hem sistem dengeli olur hem de oyuncular motive olur. Süreli olması da iyi, abuse önler. Quest ile verdirebiliriz sql bağlayıp hem kimlerin alıp almadığını görmüş oluruz daha sağlıklı olur.İnşallah Reis, böyle böyle gelişecek tıpkı eskiden yaptığımız gibiBot Kontrol sonrası ödül olarak Yang ve item de verebiliriz o da mantıklı ama sadece süreli Bot Kontrol sisteminde çalışacak türden olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)