melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SHIELD VPS

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yang kazanımı derken anlamadım Reis, bir bak benim gözümden kaçan bir şey olmuşsa yaz yada beraber düzeltelim 😃
Saniyelik olarak moblardan elde edilen yang . Eyvallah, konunun takibindeyim; inşALLAH yapacağız. Client ve ana dizin dosya bütünlüğünü neredeyse tamamladım. Oyunun klasörüne .txt bile atsan açılmıyor oyun :D
her 30 saniyede bir dosya hash kontrolü yapıyor. İşlem tamamlandığında ikisini birleştirelim güzel olacak umarım.

Saniyelik olarak moblardan elde edilen yang . Eyvallah, konunun takibindeyim; inşALLAH yapacağız. Client ve ana dizin dosya bütünlüğünü neredeyse tamamladım. Oyunun klasörüne .txt bile atsan açılmıyor oyun :D
her 30 saniyede bir dosya hash kontrolü yapıyor. İşlem tamamlandığında ikisini birleştirelim güzel olacak umarım.
İnşallah Reis, böyle böyle gelişecek tıpkı eskiden yaptığımız gibi 😃 Bot Kontrol sonrası ödül olarak Yang ve item de verebiliriz o da mantıklı ama sadece süreli Bot Kontrol sisteminde çalışacak türden olur.

İnşallah Reis, böyle böyle gelişecek tıpkı eskiden yaptığımız gibi 😃 Bot Kontrol sonrası ödül olarak Yang ve item de verebiliriz o da mantıklı ama sadece süreli Bot Kontrol sisteminde çalışacak türden olur.
Evet kesinlikle. Mantıklı, öyle olursa hem sistem dengeli olur hem de oyuncular motive olur. Süreli olması da iyi, abuse önler. Quest ile verdirebiliriz sql bağlayıp hem kimlerin alıp almadığını görmüş oluruz daha sağlıklı olur.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,ELİNE SAĞLIK.

Bende merak ettiğim konuyu sayenizde öğrenmiş oldum saolun Allah razı olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri