Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evden Sunucu açtım arkadaşım giremiyor

MrClex

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 51899s
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
Başarım Puanı
24
TM Yaşı
2 Yıl 1 Ay 24 Gün
MmoLira
1,037
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar evden sunucu kurdum portlarin hepsini açtım hiçbir sıkıntı yok ama arkadaşım oyuna girerken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranına geri atiyor konu hakkında yardımlarınız rica.

kullandığınız internet operatör ne ise belli bir ücret karşılıgında statik ip açtırıyorsunuz ve aktif olduktan sonra modemde birkaç ayar yapıp sanal sununa oyuncu sokabiliyorsunuz. Eğer düşünürseniz yazarsınız bana yardımcı olurum.

Ben 2 hafta uğraştım statik ip aldım portları açtım clienti ayarladım arkadaşım karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranına atiyor tekrar bunu cozemedim

Artik evdeki sabit iple actigin oyunlara oyuncu alabiliyoruz game port v3 artik bunu kesin olarak cozdu

Artik evdeki sabit iple actigin oyunlara oyuncu alabiliyoruz game port v3 artik bunu kesin olarak cozdu
hocam 1 ay uğtarşım olmadı port açtım herşeyi yaptım hatta hamachili bile yaptım yine olmadı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri