Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 PVP Açtım Arkadaşım Giremiyor...

alper57589

Naganen
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
35
Online süresi
3g 6445s
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
Başarım Puanı
137
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 9 Gün
MmoLira
322
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkeze Merhaba; Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama.
Ben bir Metin2 server açtım ( FreeBSD ) , Ve arkadaşım oyuna giremiyor. ID Şifre kısmında problem yok ama arkadaşım karakterini seçip entera basınca oyundan atıyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Packda Sorun Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü AutoPatcher Yaptım Bende Aynı Packı Kullanıyorum. Hemde Packlarda Veya Serverda Sorun Vardır Diye Sıfırdan Files Değiştirdim. Acaba Sorun Arkadaşta Olabilirimi?

Dostum Sunucunda sorun olsa, Karakter ekranınada giremez, Hata verir direk ama giriyo karakter ekranında atıyor diyosun, Benim fikrimce pack'ında sorun var. Ama bilmiyorum. Packında yok diyosan Portlarını kontrol et. Ama dediğim gibi Sunucunda yada portlarında sorun olsa karakter ekranınada giremez

Dostum Sunucunda sorun olsa, Karakter ekranınada giremez, Hata verir direk ama giriyo karakter ekranında atıyor diyosun, Benim fikrimce pack'ında sorun var. Ama bilmiyorum. Packında yok diyosan Portlarını kontrol et. Ama dediğim gibi Sunucunda yada portlarında sorun olsa karakter ekranınada giremez

Packları Felan Sağlam Bir Files Önerebilirmisin? Bide Öyle Denerim.

Packları Felan Sağlam Bir Files Önerebilirmisin? Bide Öyle Denerim.

Dostum Formdaki Pek Çok files sağlam. Bug yönünden falan demiyor pack falan olarak hemen hemen hepsi sağlam. Kendine göre olanı bulup indirip kurabilirsin

Acaba Zahmet Olmazsa Birde Siz Deneyebilirmisiniz Servere Girmeyi.
http://phoenixmt2.hol.es

(Kesinlikle Reklam Amacım Yoktur Sadece Sorun Arkadaşımdamı Merak Ediyorum.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri