Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sunucuma kimse giremiyor.

Creativev2

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
34
Online süresi
8g 30087s
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
Başarım Puanı
80
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 4 Gün
MmoLira
241
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, Forumda Metin2 ile ilgili ilk postum yanlış yere attıysam affola. Şimdiden özür dilerim..
Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Ben Metin2 Serveri açtım (VirtualBox) ve, FreeBSD ile. Evimde 2 tane bilgisiyar var, Masaüstü kullanıyorum. Oyuna leptoptan'da girebiliyorum ama. Oyunu arkadaşıma attığım zaman CH'ler ... (Kapalı) olarak gözüküyor. Sebebi nedir? yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu işlerde biraz yeniyim. ve bayağı merak sardım. Yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen biliyorsanız görmemezlikten gelmeyin. İyi forumlar dilerim herkese.

Çözüm
Merhaba hocam, değerli yorumun için çok teşekkür ederim öncellikle. Ben arkadaşımla oyunu test etmek istiyorum mesela. Oyunu diğer oyunculara sunmadan. Tek başıma baş edebileceğim bir şey değil çünkü. Nasıl arkadaşımı sokabilirim peki?
sunucu sağlayıcı firmalardan ucuz sunucu alabilirsiniz 20-30 tl bir şey sizin işinizi her türlü görecektir hem test ettikten sonra bir beta süreci yapıp 50-100 kişi sokarak daha detaylı bir işte yapabilirsiniz.
Merhaba hocam, değerli yorumun için çok teşekkür ederim öncellikle. Ben arkadaşımla oyunu test etmek istiyorum mesela. Oyunu diğer oyunculara sunmadan. Tek başıma baş edebileceğim bir şey değil çünkü. Nasıl arkadaşımı sokabilirim peki?

Turkmmo üzerinde satış yapan ys belgesi veya vergi levhası bulunan firmalardan test sunucu alabilirsiniz bu sayede istediğiniz sayı kadar oyuna oyuncu alabilirsiniz

Turkmmo üzerinde satış yapan ys belgesi veya vergi levhası bulunan firmalardan test sunucu alabilirsiniz bu sayede istediğiniz sayı kadar oyuna oyuncu alabilirsiniz
Bilmediğim için soruyorum darlıyorsam kusura kalma hocam. Şöyle bir şey sormak istiyorum. Test sunucuya, aylık para mı ödüyoruz yoksa test sunucu aldığımız zaman kafamıza göre takılabiliyor muyuz? parasını bir kerelik mi veriyoruz yani.

Bilmediğim için soruyorum darlıyorsam kusura kalma hocam. Şöyle bir şey sormak istiyorum. Test sunucuya, aylık para mı ödüyoruz yoksa test sunucu aldığımız zaman kafamıza göre takılabiliyor muyuz? parasını bir kerelik mi veriyoruz yani.

Evet ilk test sunucusu olduğunda en düşük bütçeli makinayı 1 aylık kiralayıp tüm problemlerinizi çözdükten sonra dilediğiniz özellikte makine kiralayabilirsiniz

sunucu sağlayıcı firmalardan ucuz sunucu alabilirsiniz 20-30 tl bir şey sizin işinizi her türlü görecektir hem test ettikten sonra bir beta süreci yapıp 50-100 kişi sokarak daha detaylı bir işte yapabilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)