Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 (Sunucu)

Creativev2

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
34
Online süresi
8g 30087s
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
Başarım Puanı
80
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 4 Gün
MmoLira
241
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, ben Metin2 oyunu açtım, Forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu bayağı. Oyuna arkadaşımı sokmak istiyorum, bana acaba 2-3 günlüğüne Sunucu takviyesi verecek arkadaş var mı? Sadece 2-3 günlük. Veren olursa çok memnun kalırım. Çünkü oyunu arkadaşıma da göstermek istiyorum. Sunucu olmadığından dolayı gösteremiyorum ne yazık ki. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. İyi forumlar dilerim.

Konunda bunlardan bahsetmediğin için herkes böyle düşünecektir dostum , Konuya detaylı yazarsan zaten böyle yanıt almazsın ,ön yargılı olan sensin , bak az önce bahsetmediğin konudan bahsettin , ( Kaç aydan beri uğraşıyosun ) ama konunda bu yazmıyor 2-3 günlük destek istediğin yazıyor bende sana demişim ki 2-3 günde bunları yapacaksan süper zeka olan sensin burda yanlış bir şey yok. umarım istediğin desteği alır problemini çözersin
Eyvallah, kusurum varsa yazım tarzımda Affola dostum. Yaklaşık 2,5 yıldan beri Forum'da konu açmıyorum. Eksik bir şey yazmış olabilirim. İnsanlık hali. Files'de de gözümden bir şey kaçmış olabilir. İnsanlık hali olduğu için arkadaşımı da sokmak istemiştim. Teşekkür ederim umarım destek verenler çıkacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri