Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evden Sunucu açtım arkadaşım giremiyor

MrClex

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 51899s
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
Başarım Puanı
24
TM Yaşı
2 Yıl 1 Ay 25 Gün
MmoLira
1,037
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar evden sunucu kurdum portlarin hepsini açtım hiçbir sıkıntı yok ama arkadaşım oyuna girerken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranına geri atiyor konu hakkında yardımlarınız rica.

P
Hayır freebsd derken şunu kastetmek ıstedim 150 tl ye satılan bir sunucu alın hatta daha ucuza bile bulabiliriz oyununuzu buraya kurun böylelikle pcye kurma çilesinden kurtulmuş olursunuz.
Şunuda sormak istiyorum bende DB yedeği bu yedeği her yere kurabiliyormuyum x bir filesin yedeğini alınca istediğim yere kurabiliyormuyum freebsd sürümü aynı olmak sartiyla

P

Şunuda sormak istiyorum bende DB yedeği bu yedeği her yere kurabiliyormuyum x bir filesin yedeğini alınca istediğim yere kurabiliyormuyum freebsd sürümü aynı olmak sartiyla
game ve mysql yedeklerinizi alarak elbette kurabilirsiniz.

Teşekkürler ozaman sunucu kiralasam bile o sunucum filesini alabilirim güzel

Teşekkürler ozaman sunucu kiralasam bile o sunucum filesini alabilirim güzel
Kendi pc"nizi sunucu haline getirerek modemde port vs açarak oyunu kurmak zahmetli bir iş. Bunu 10 yıl öncesinde yapardık forumda araştırdıysanız zaten konuların hep 9 10 yıl önce olduğunu görürsünüz :) Filesiniza uygun freebsd sunucu alarak bu zahmetlerden kurtulursunuz. Filesiniza uygun freebsd seçin satın alırken www.dehost.com.tr bura ile görüşün. Fiyatları uygun.

Kendi pc"nizi sunucu haline getirerek modemde port vs açarak oyunu kurmak zahmetli bir iş. Bunu 10 yıl öncesinde yapardık forumda araştırdıysanız zaten konuların hep 9 10 yıl önce olduğunu görürsünüz :) Filesiniza uygun freebsd sunucu alarak bu zahmetlerden kurtulursunuz. Filesiniza uygun freebsd seçin satın alırken www.dehost.com.tr bura ile görüşün. Fiyatları uygun.
Çok teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri