Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evden Sunucu açtım arkadaşım giremiyor

MrClex

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 51899s
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
Başarım Puanı
24
TM Yaşı
2 Yıl 1 Ay 25 Gün
MmoLira
1,037
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar evden sunucu kurdum portlarin hepsini açtım hiçbir sıkıntı yok ama arkadaşım oyuna girerken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranına geri atiyor konu hakkında yardımlarınız rica.

Müsait bir zamanda yaparız 2 haftadır sorunla uğraşıyorum bir türlü olmadı amacım 3 kişi DB yi duzenlemek
Modem nat ayarındanda olabilir. Dışardan bağlantıyı engelliyor olabilir canlı canlı kontrol etmek lazım.

bunları yaptığınızda olması lazım, tüm kanallara eklediğinizden ve oyunu kapatıp açtığınızdan emin olun. ek olarak bazı fileslerde PROXY_IP gerekiyor config de onunlada tanımlayın
Hocam DB ve ch portlarina bile portu açtım hepsi açık gorunuyor sadece sorun chbekranina atmasi

Merhabalar evden sunucu kurdum portlarin hepsini açtım hiçbir sıkıntı yok ama arkadaşım oyuna girerken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranına geri atiyor konu hakkında yardımlarınız rica.
En kesin çözüm için 150 tl ye bir tane freebsd almanızı öneririm :)

Sorun freebsd bunda mi önerebilecegin biryer varmi

Hayır freebsd derken şunu kastetmek ıstedim 150 tl ye satılan bir sunucu alın hatta daha ucuza bile bulabiliriz oyununuzu buraya kurun böylelikle pcye kurma çilesinden kurtulmuş olursunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri