romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2HackFIX ServerSide 🛡️ Metin2 Hilesi Bitiyor Mu?

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GPT ile ufak çaplı bir kontrol ve düzeltme kod organizesi yaptırdım daha temiz bir hal aldı bence:)
Paylaştığınız sisteme, diğer sistem üzerinde çalışırken ufak bir göz attım hocam, üzerinde çalıştığınız benim Fix vermeden önceki paylaşımım sanırım. Çünkü ben SQL leri player tablosuna çekmiştim ama common'da kalmış. Onun dışında move yapısında iyileştirmeye giderek yer tanımlaması yapmıştım ama mevcut çalışmanızda bu eksik kalmış, bulunduğu yeri değil ulaşmak istediği yeri tanım olarak görüyor. Onun dışında performans iyileştirmelerinizi daha önce dediğim gibi çok sevdim. Dün gece Saldırı Sistemi ve kapatılması üzerine Fix çalışması yaptım, şimdi dinleneceğim. Daha sonra sizin de katkılarınız ile sistemi yeniden revize edeceğim, tekrar teşekkür ederim 🌹

Paylaştığınız sisteme, diğer sistem üzerinde çalışırken ufak bir göz attım hocam, üzerinde çalıştığınız benim Fix vermeden önceki paylaşımım sanırım. Çünkü ben SQL leri player tablosuna çekmiştim ama common'da kalmış. Onun dışında move yapısında iyileştirmeye giderek yer tanımlaması yapmıştım ama mevcut çalışmanızda bu eksik kalmış, bulunduğu yeri değil ulaşmak istediği yeri tanım olarak görüyor. Onun dışında performans iyileştirmelerinizi daha önce dediğim gibi çok sevdim. Dün gece Saldırı Sistemi ve kapatılması üzerine Fix çalışması yaptım, şimdi dinleneceğim. Daha sonra sizin de katkılarınız ile sistemi yeniden revize edeceğim, tekrar teşekkür ederim 🌹
Yaptığı değişikliklerden sonra captcha da çalışmayı durdurdu.

Yaptığı değişikliklerden sonra captcha da çalışmayı durdurdu.
Üzerine fırsatım olursa bugün çalışabilirim hocam, güvenlik kelepçeleri oldukça mantıklı bir karar olmuş. Ben performans odaklı neler yapabilirim derken bu detayı atlamışım. Teknik bazı değişiklikler sorunları yol açmış olabilir, çünkü üzerine çalıştığım Captca arka planda 4 ayrı doğrulama mekaniği barındırıyordu. Görsel renk kodları, simgesel değişimler, ofset mesaj ve hash kodu ile birbirini tamamlayan ama bunu oyuncuya yansıtmayan bir mekanikti. Buna ektra olarak Client paket limitleme ve isim tarama dahil edilebilirdi ama bu sadece sunucu bazlı bir çalışma olduğu için oyuncuyu rahatsız etmemeye özen gösterdim. Diğer sunucu güvenlik çalışmasına süre bazlı isim taraması dahil ettim. Paket limitlemesi de yapacaktım ama o kadar da sıkmayalım hataya da yol vermesin diye Cliente onu ilk çalışırken ekledim daha sonra çıkardım.

• Gelişmiş Dinamik Anti-Hack Sistemi / TAMAMLANDI​

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, uykusuz geceler ve yoğun testler sonucunda nihayet stabil bir noktaya getirdiğim Dinamik Anti-Hack sisteminin yapılan testler sonucu sorunsuz bir şekilde paylaşıyorum.

🛡️ Engellenen Temel Hileler​

• Işınlanma ve Hız (Speed / Teleport Hack)
    • Hızlı Vurma (7x / Wait Hack)
    • Uzaktan Vurma (Range Hack)
    • Duvarlardan Geçme (Wallhack)
    • Otomatik Toplama ve Çekme (Mob Lock)
    • Skill Menzil Hack
    • Skill Casting Hack
    • Hareketli Okçu Vuruşları
    • Açı İhlal Limitlemesi
    • Log Sistemi (Yük yaratmaması için kapatılmıştır ) (Log Açmak İçin Debug: 1 ve //Log (ch... şeklinde aratıp değştirebilirsiniz.)

• 🚀 Neler Yapıldı? / Son Güncelleme:​

Sisteme eklenen herşey Bilgilendirme.cpp dosyasında mevcuttur. Son yapılan güncelleme ile Kredi Sistemine bağlı Tölerans hesaplaması 1.05 sabitlenerek bunun yüzdesi kendi kendini kalibre eden bir sisteme döndürülmüştür. Ayrıca küçük bir de hata payına karşı Ping Töleransı (1.0) dahil edilmiştir. Yapılan kalibrasyonda yüzde değerleriniz esnek olursa elinizle kalibrasyon SQL içerisinden daraltmaya gidebilirsiniz. Şunu açık yüreklilikle iddia edebilirim ki; piyasadaki ücretli sistemlere yakın bir yapıdadır, ücretsiz diye değersizleştirmezsek sevinirim :)
  • Ek olarak; güvenlik bariyeri olarak 40 ms koruması mevcuttur ama hilecilerin olası Flood tarzı 0 ms ve benzeri gönderme ihtimaline karşı (Zor bir durum) ardışık gönderilen mslerde de yine Spawm koruması mevcuttur.

⚠️ Önemli Not​

Bu sistem dışarıdan enjekte edilen ".dll" veya ".exe" tabanlı hile programlarını engelleyen bir client-side (istemci taraflı) anti-cheat yazılımı değildir. Bu, oyunun kendi source yapısı üzerine kurulmuş, limitler ve sunucu tabanlı matematiksel doğrulamalar ile çalışan bir METİN2 ANTI-HACK sistemidir.

İyi forumlar!

VİDEO ÖRNEK AMAÇLI ESKİDİR ARKADAŞLAR, YENİSİNİ ÇEKERSEM YADA ÇEKERSENİZ KONUYA DAHİL EDİLECEKTİR.

• Önceki Konu

Emeğine sağlık, gayet başarılı server tarafı geliştirme kısmı kafamda vardı üzerinde çalışılarak daha iyi seviyeye getirilebilir.

Eline sağlık üstüne eklemeler yaparak daha da geliştirilir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri