Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2HackFIX ServerSide 🛡️ Metin2 Hilesi Bitiyor Mu?

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler. AC hepimizinde bildiği gibi sürekli gelişitirilmesi ve güncellenmesi gereken bir konu. Paylaştığınız içeriğin üzerine sürekli konularak gidilirse mükkemmel bir evrim geçirecektir.
Evet hocam, bu yüzden sabit değerlerle değil de, kendini kalibre ederek yüzdelik kredi hesaplaması yapan, bu sayede iksir ve status gibi etkilerden yararlanmadan arka planda çalışan bir yapıya geçiş yaptım, güle güle geliştirelim 🌹

İnşALLAH benim de geliştirdiğim bir hile koruma sistemim var. Sistem, tamamen sunucudan bağımsız çalışarak istemci (client) bütünlüğünü uçtan uca koruyor. birnevi günümüz oyun devlerinin kullandığı sistem. Tamamlandığında sizinle paylaşmak isterim.

Son güncellemeyi de yaptım hocam bakabilirsiniz isterseniz, sizin de desteğinizle daha güzel sonuçlar elde edebiliriz 🌹

Elinize sağlık öneriler:

Güvenlik kontrolü kesinlikle yazmalı olmalı. Mevcut oyunlardaki alışkanlık bu yönde. Ayrıca 2 adet konunuz olduğunu görüyorum hangisi güncel. Kurumsal bir hizmet vermiyorsunuz ama detaylı bir kurulum yazısı mevcut değil. Tek 1 konudan ierleyip sürekli güncel tutarsanız pvp piyasası için çok iyi olacaktır

Elinize sağlık öneriler:

Güvenlik kontrolü kesinlikle yazmalı olmalı. Mevcut oyunlardaki alışkanlık bu yönde. Ayrıca 2 adet konunuz olduğunu görüyorum hangisi güncel. Kurumsal bir hizmet vermiyorsunuz ama detaylı bir kurulum yazısı mevcut değil. Tek 1 konudan ierleyip sürekli güncel tutarsanız pvp piyasası için çok iyi olacaktır
Teşekkür ederim 🌹 Mevcut konu günceldir ama size hak verdiğim için şimdilik dosyaları kaldırdım, detaylı bilgi çerçevesinde yeniden güncelleyeceğim. Anlaşılır olması adına kodları genel olarak bilinir tutmaya çalıştım aslında. İnsanları yazı yazmakla uğraştırmamak adına tıklanabilir doğrulama ekledim ama doğrulama yapısına arka planda ofset kontrol, hash kontrol, renk kontrol ve item id kontrol şeklinde 4 aşamadan geçen bir yapı koydum ki basit geçilemesin. Bunun dışında sistemi ilk kurarken 0 ile yola çıktım, üzerine belki 50 ayrı çalışma yapmışımdır 🤓 En stabil gördüklerimi paylaştım. Bu da son kendini kalibre edebilen ve iksir vb şeylere takılmayan anı attack speed ve anı combo speed ile tasarlanmış ve kredi limitine bağlı kendini her silaha göre ayrı kalibre eden bir yapıdır. Örnek kalibre 1.2 gelmiştir ama siz daha esnek oyun isterseniz 1.5 yaparsınız, skill koruması normal cast değerin%70'ini hesab eder, çoklu mob koruması için 50 ye kadar izinli bir flood koruması mevcut. Daha önce Fly Hack vardı fakat yanlış ölçüm yaptığı için çıkardım çünkü Sürgünde stabil çalışmadı. Daha önceleri bot doğrulama bir çok sisteme ekli iken şimdi return false dönüşümü yaptım yani hesap doğru değilse vuruşu veya menzili iptal et mantığı duvardan ilk doğru belirlenen noktaya geri ışınla veya hareket için yaya ise Max 1500 binekli ise 2500 safe limit ve 5000 de okçu menzil öğrenmesi kontrollü için safe limit gibi şeyler. Şuan telefondan yazdığım için aklıma gelenler ama baya dolu bir çalışma çıkarmaya çalıştım.

Ellerine sağlık

Ekli dosyalar

• gif.gif
    gif.gif
    699 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri