- Konular
- 7
- Online süresi
- 17d 27m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,985
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yorum için teşekkürler hocamEline sağlık hocam, teşekkürler.

- Konular
- 20
- Online süresi
- 10d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 5,046
- DevLira
- 0
Bundan yaklaşık 10 yıl önce lalaker1 zaten sunucuya gömülü halde yani bypass edilemeyecek şekilde limitleyici programını yapmıştı
ama insanların anlamadığı olay bazıları 7x ve wallhack ile vakit kaybederken bazıları gm hesaplarına erişim sağlar
ama insanların anlamadığı olay bazıları 7x ve wallhack ile vakit kaybederken bazıları gm hesaplarına erişim sağlar
- Konular
- 7
- Online süresi
- 17d 27m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,985
- DevLira
- 9
Paylaşın hocam beraber değerlendirelim, kaynak kod varsa benim için de daha sağlıklı olur, 0'dan fikir yürüterek hazırlamak için uğraşmak zorunda kalmam en azından önümüzde geçmişte yapılmış bir haritanın çıktısı olur.Bundan yaklaşık 10 yıl önce lalaker1 zaten sunucuya gömülü halde yani bypass edilemeyecek şekilde limitleyici programını yapmıştı
- Konular
- 20
- Online süresi
- 10d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 5,046
- DevLira
- 0
hocam svside programının kaynak kodunu satın alarak bulmayı deneyebilirsiniz ancak sizin sisteminizde zaten birebir aynısına benzemekte yani zaten olan olmuşPaylaşın hocam beraber değerlendirelim, kaynak kod varsa benim için de daha sağlıklı olur, 0'dan fikir yürüterek hazırlamak için uğraşmak zorunda kalmam en azından önümüzde geçmişte yapılmış bir haritanın çıktısı olur.
benim anlatmak istediğim birçok kişi belli bir açığa odaklanmışken çok az kişi diğer açıkları fark edebilir
- Konular
- 7
- Online süresi
- 17d 27m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,985
- DevLira
- 9
O konuya gelirsek geçen bir arkadaşım ile bunu münakaşa ettik ve bununla ilgili bir cpp hazırlıyordum. Ama gördüm ki bunu hazırlamak daha büyük sorunlara yol açacak o yüzden şimdilik rafa kaldırdım.hocam svside programının kaynak kodunu satın alarak bulmayı deneyebilirsiniz ancak sizin sisteminizde zaten birebir aynısına benzemekte yani zaten olan olmuş
benim anlatmak istediğim birçok kişi belli bir açığa odaklanmışken çok az kişi diğer açıkları fark edebilir
Bahsettiğiniz svside olayına gelecek olursak; benim bildiğim kadarıyla kimse açık kaynak dosya sunmuyor ve ciddi de maliyetleri var. Aktif ve çoklu sunucusu olan kişiler bu tür hizmetleri alabilir, çünkü bunlarla uğraşmak istemezler, koruma desteği alırlar ki; Rabbim herkese iş karşılığı versin, bunların önüne geçmenin derdinde de değilim.
Aktif bir Metin2 sunucusu yada sunucu sağlayıcısı olmadığım için hali ile ücret karşılığı da hiçbir şey almadım. Kendim ektra birşey görürsem böyle gördüğünüz gibi başına geçip kendim hazırlamaya çalışıyorum, yine de yorum için teşekkür ederim.
Son olarak; bu sistem daha tam istediğim noktada değil, şuanda kendi kendini tam kalibre eden bir sistemi kurmaya çalışıyorum. Gerçi yapı olarak C++20'ye geçiş yaptım, bu eski tip sunucular için kötü olabilir ama açık kaynak vereceğim için uyumlamakta yine onların elinde ben performans amaçlı birkaç değişikliğe gidiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)