- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 660
- DevLira
- 30
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu güncellendi, marty sürümleri ve detaylı kurulum şeması eklendi@yokhu123 kral Marty bazı Src taraflı veridn kodlar yok kontrol etme şansın varmıdır
- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 660
- DevLira
- 30
Kodlar güncellendi, eksik paylaşmışım .zip olarak güncel kılavuzla eklendi.yatay zeka
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 1,497
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,481
- DevLira
- 36
24 saat içerisinde kanıt ekleyiniz.Karakter Seçim Ekranında Silah & Parlama Efekti
Tüm Server Files Yapılarıyla Uyumlu - Hata Ayıklanmış Güncel Paylaşım
Kod Paylaşırken Eksik Ve Hatalı Paylaşıldığı İçin Konu İçeriği Güncellenmiş Olup Virüstotal linkiyle beraber detaylı kılavuz ve serverfiles desteği arttırılmıştır.
Genel Bakış
Bu rehber; Martysama (5.4, 5.5 5.6 5.7, 5.8) ve tüm modern PvP altyapılarında, karakter seçim ekranında silahların ve parlama efektlerinin (+7, +8, +9 vb.) sorunsuz görünmesini sağlar. Değişiklikler hem Client hem de Server tarafında yapılmalıdır.
Desteklenen Karakterler Öne Çıkan Özellikler Savaşçı, Ninja, Sura, Şaman, Lycan Otomatik Model Yükleme Tüm Silah Türleri Refine (Parlama) Efekt Desteği
Versiyon Bazlı Öncelikler
Önemli: Kullandığınız altyapıya göre aşağıdaki adımları takip etmeniz hayati önem taşır:
- Martysama 5.4 - 5.6: Adım 1-13 arası işlemler zorunludur. RenderTarget kısmını atlayın.
- Martysama 5.7: RenderTarget ve Cache server restart işlemleri zorunludur.
- Martysama 5.8: Yeni paket yapısı kullanılmalıdır. Python yükü azdır, C++ ağırlıklıdır.
Bağlantılar ve Dosyalar
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal Sonucu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Projeyi tüm server files yapılarına uygun ve hata ayıklanmış modda paylaşıyorum.
Eksiksiz uygularsanız sorunsuz çalışacaktır. Kanıt fotoğrafları en kısa sürede eklenecektir.
Kodlar aşırı fazla ai ye bağlı çok fazla yani bu şekilde kurulacağını bilmiyorum o yüzden kanıt ekleyin lütfen.
- Konular
- 62
- Online süresi
- 5mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 444
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 2,161
- DevLira
- 15
Bu şekilde zaten çalışmayacaktır yapay zekanın azizliğine uğramış24 saat içerisinde kanıt ekleyiniz.
Kodlar aşırı fazla ai ye bağlı çok fazla yani bu şekilde kurulacağını bilmiyorum o yüzden kanıt ekleyin lütfen.

- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 660
- DevLira
- 30
24 saat içerisinde kanıt ekleyiniz.
Çalıştığım için ekleyemiyorum mümkün olan en kısa sürede ekleyeceğim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...