- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 585
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
KONU KİLİTLENEBİLİR
Konunun fixiyle ve daha fazla güncellemeyle uğraşmayacağım.
Biliyorum sistem bu haliyle %100 fixli çalışmıyor ama yavaş yavaş geliştirip tam çalışan halini buraya eklemeyi planlıyordum...
Gerek Olmadığını Görüyorum!
Daha fazla fix ve sistemi sorunsuz hale getirip versiyonlar dahilinde güncelleyecektim
fakat görüyorum ki herkes kendini cacık sanıyor
Bu da kibrinden kendini bir halt sanan arkadaşlara kanıt videom olsun:
AŞAĞIYA BİR DİP NOT:
Konunun kanıt videosunun bu kadar gecikmesinin temel sebebi;
hem yurtdışındayım (saat farkı) hem de saç ekimi uzmanıyım.
İşten güçten vaktim olmadığı için (Local server kurulumu, kodların derlenmesi zaman alıyor).
Saygılar.
Konunun fixiyle ve daha fazla güncellemeyle uğraşmayacağım.
Biliyorum sistem bu haliyle %100 fixli çalışmıyor ama yavaş yavaş geliştirip tam çalışan halini buraya eklemeyi planlıyordum...
Gerek Olmadığını Görüyorum!
Daha fazla fix ve sistemi sorunsuz hale getirip versiyonlar dahilinde güncelleyecektim
fakat görüyorum ki herkes kendini cacık sanıyor

Bu da kibrinden kendini bir halt sanan arkadaşlara kanıt videom olsun:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
AŞAĞIYA BİR DİP NOT:Konunun kanıt videosunun bu kadar gecikmesinin temel sebebi;
hem yurtdışındayım (saat farkı) hem de saç ekimi uzmanıyım.
İşten güçten vaktim olmadığı için (Local server kurulumu, kodların derlenmesi zaman alıyor).
Saygılar.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Konut Kilitlenebilir, İyi Forumlar Herkese. (Konunun Fixiyle ve Geliştirmesiyle Uğraşmayacağım Herkes Coder Herkes Kendi Kibrinde Boğulabilir)
Harika görünüyor, umarım güncelleme gelir.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Kanıt attığımda bu yorumlarınızı göreceğim![]()
Konu sahibi isteği üzerine kapatıldı.
Başlığı düzenleyelim,
ChatGPT Çalışmayan Sistem!
- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,001
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,500
- DevLira
- 150
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,ELİNE SAĞLIK.
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,770
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,730
- DevLira
- 15
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
- Konular
- 62
- Online süresi
- 5mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 444
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 2,161
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler Çalıştığına dair tüm karakterler için kanıt ekleyebilirmisiniz.Merhaba Arkadaşlar Az Önce Forumda Gördüğüm Fakat Kaynak Kodları Paylaşılmayan Sistemi Sizlere Sunmak İstiyorum.
Takıldığınız bir yer olursa konu altından deatek verebilirim.
Adımları eksiksiz ve hatasız |TAB| hatası yapmadan eklerseniz sorunsuz şekilde ekleyebilirsiniz.
sistem özeti: karakter seçme ekranında karakterin elinde bulunan mevcut silahı (örn: zehir kılıcı +9 parlama efektiyle karakter seçme ekranında gösterme)
PHP://UserInterface / PythonNetworkStreamPhaseSelect.cpp ARAT kNetRetPackCharSelect.kChanList[i].dwPartMain = pInst->dwPartMain; //ALTINA EKLE kNetRetPackCharSelect.kChanList[i].dwPartWeapon = pInst->dwPartWeapon; //Eğer dwPartWeapon zaten varsa bu adımı geçebilirsin //ROOT / introSelect.py içinde arat: chr.SelectInstance(slot) chr.SetReserverValue(shape) //Bu satırların hemen altına (veya chr.SetRotation civarına) şu bloğu ekle: # Silahı (Part) karaktere giydirir chr.SetPart(chr.PART_WEAPON, weapon) // Önemli Not: Eğer weapon değişkeni bu fonksiyonda tanımlı değilse, fonksiyonun başında veriyi çekmelisin. Genellikle şöyle görünür: (name, job, level, exp, str, ht, dx, iq, race, shape, hair, weapon) = net.GetCharacterSlot(slot) // Silah Efektlerini (Parlamayı) Aktif Etme //UserInterface / InstanceBase.cpp içinde arat : void CInstanceBase::SetWeapon(DWORD eWeapon) // ALTTAKİ FONKSİYONU BUL if (IsPC()) // Eğer burada sadece oyun içi (Game Phase) kontrolü varsa, onu şu şekilde genişlet veya seçme ekranını dahil et: // Sadece oyun içinde değil, karakter seçme ekranında da (Select Phase) efektleri yükle if (m_GraphicThingInstance.IsPC()) { __GetRefinedEffect(pItemData); } //Dikkat Edilmesi Gereken Hatalar: 1. Görünmez Silah: Eğer silah görünmüyorsa weapon değişkeninin 0 gelip gelmediğini dbg.LogBox(str(weapon)) ile kontrol edin. 2. Syserr: Eğer "SelectInstance" hatası alırsanız, silahı giydirmeden önce chr.SelectInstance(slot) yapıldığından emin olun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...