- Konular
- 26
- Online süresi
- 9d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bu bir hileden ziyade, premium almadan oyunun kendi Otomatik Av sistemini daha yönetilebilir hale getiren bir asistandır.
Henüz geliştirme aşamasındadır, oyunun kendi canlandırmasını yapamadım(!). Görüş ve önerileriniz benim için önemlidir.
Temel Özellikler:
Dll inject yoktur.
Çoklu client desteği.
Otomatik avı ücretsiz olarak kullanmanızı sağlar.
Otomatik canlandırmayı açmazsanız arka planda çalışır.
Bilinmesi Gerekenler:
PVP serverlarda çalışmaz.
Güvenlik: External olduğu için (Inject olmaz) ban riski düşüktür ama sorumluluk size aittir.
Özellikleri programdan başlatıp, oyundan otomatik avı açıp Başla demeniz gerekmektedir.
Mouse Hareketi: Program karakteri kaldırmak için fiziksel mouse kullanır. Karakter ölürse mouse imleciniz o pencereye gidip tıklar. Bilgisayarın aktif kullanımında yeniden canlandırma açıksa program mouseunu izinsiz olarak kullanır
PROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMALISINIZ
Ayar ve Güncelleme Sonrası:
Otomatik canlandırma için client boyutu 800x600 olarak ayarlanmıştır, sizde farklı ise "Burada yeniden başla" butonunun konumunu(X,Y) yazmanız gereklidir. Özelliği kullanmak istemiyorsanız düzeltmenize gerek yok.
Oyun güncellendikten sonra beni beklemenize gerek kalmadan config.json dosyasını açıp CPythonPlayer girmeniz yeterli olacaktır.
Video:
İndirme Linkleri:
config.json düzenlemesi yapıp kullanabilirsiniz.
Bu bir hileden ziyade, premium almadan oyunun kendi Otomatik Av sistemini daha yönetilebilir hale getiren bir asistandır.
Henüz geliştirme aşamasındadır, oyunun kendi canlandırmasını yapamadım(!). Görüş ve önerileriniz benim için önemlidir.
Temel Özellikler:Dll inject yoktur.
Çoklu client desteği.
Otomatik avı ücretsiz olarak kullanmanızı sağlar.
Otomatik canlandırmayı açmazsanız arka planda çalışır.
Bilinmesi Gerekenler:PVP serverlarda çalışmaz.
Güvenlik: External olduğu için (Inject olmaz) ban riski düşüktür ama sorumluluk size aittir.
Özellikleri programdan başlatıp, oyundan otomatik avı açıp Başla demeniz gerekmektedir.
Mouse Hareketi: Program karakteri kaldırmak için fiziksel mouse kullanır. Karakter ölürse mouse imleciniz o pencereye gidip tıklar. Bilgisayarın aktif kullanımında yeniden canlandırma açıksa program mouseunu izinsiz olarak kullanır

PROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMALISINIZ
Ayar ve Güncelleme Sonrası:Otomatik canlandırma için client boyutu 800x600 olarak ayarlanmıştır, sizde farklı ise "Burada yeniden başla" butonunun konumunu(X,Y) yazmanız gereklidir. Özelliği kullanmak istemiyorsanız düzeltmenize gerek yok.
Oyun güncellendikten sonra beni beklemenize gerek kalmadan config.json dosyasını açıp CPythonPlayer girmeniz yeterli olacaktır.
Video:
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
config.json düzenlemesi yapıp kullanabilirsiniz.
STATIC_PYTHON_PLAYER | "0x02DBCC08" |
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Online süresi
- 9d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1,117
- DevLira
- 6
çok güzel saol valla 

- Konular
- 19
- Online süresi
- 3d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 2,820
- DevLira
- 0
dostum eline koluna sağlık buna otomatik toplama ekleme imkanın varmı etp için ?
- Konular
- 19
- Online süresi
- 3d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 2,820
- DevLira
- 0
valla süper çok teşekkür ederiz arkadaşlar buna otomatik toplama ekliyebilecek bilgili bi arkadaş var mı çok teşekkür ederim
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
Beğenmenize sevindim, denediyseniz çalışıyor diye cevaplar mısınız?çok güzel saol valla![]()

Özelden ulaştım toplama eklemeyle ilgili.valla süper çok teşekkür ederiz arkadaşlar buna otomatik toplama ekliyebilecek bilgili bi arkadaş var mı çok teşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)