melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor [RELEASE] GF Otomatik Av | Çoklu-Client | External

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byefsane3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

byefsane3

Level 3
TM Üye
Konular
26
Online süresi
9d 23h
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
119
MmoLira
2,006
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bu bir hileden ziyade, premium almadan oyunun kendi Otomatik Av sistemini daha yönetilebilir hale getiren bir asistandır.
Henüz geliştirme aşamasındadır, oyunun kendi canlandırmasını yapamadım(!). Görüş ve önerileriniz benim için önemlidir.

🌟 Temel Özellikler:

Dll inject yoktur.
Çoklu client desteği.
Otomatik avı ücretsiz olarak kullanmanızı sağlar.
Otomatik canlandırmayı açmazsanız arka planda çalışır.

⚠️ Bilinmesi Gerekenler:

PVP serverlarda çalışmaz.
Güvenlik: External olduğu için (Inject olmaz) ban riski düşüktür ama sorumluluk size aittir.
Özellikleri programdan başlatıp, oyundan otomatik avı açıp Başla demeniz gerekmektedir.
Mouse Hareketi: Program karakteri kaldırmak için fiziksel mouse kullanır. Karakter ölürse mouse imleciniz o pencereye gidip tıklar. Bilgisayarın aktif kullanımında yeniden canlandırma açıksa program mouseunu izinsiz olarak kullanır :)

PROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMALISINIZ

⚠️ Ayar ve Güncelleme Sonrası:

Otomatik canlandırma için client boyutu 800x600 olarak ayarlanmıştır, sizde farklı ise "Burada yeniden başla" butonunun konumunu(X,Y) yazmanız gereklidir. Özelliği kullanmak istemiyorsanız düzeltmenize gerek yok.
Oyun güncellendikten sonra beni beklemenize gerek kalmadan config.json dosyasını açıp CPythonPlayer girmeniz yeterli olacaktır.

🎥 Video:

📥 İndirme Linkleri:

config.json düzenlemesi yapıp kullanabilirsiniz.​

STATIC_PYTHON_PLAYER​
"0x02DBCC08"​

Son düzenleme:
çok güzel saol valla :D

dostum eline koluna sağlık buna otomatik toplama ekleme imkanın varmı etp için ?

valla süper çok teşekkür ederiz arkadaşlar buna otomatik toplama ekliyebilecek bilgili bi arkadaş var mı çok teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri