Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lian Li Lancool II Mesh Performance Kasa İnceleme

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
2,927
Online süresi
7ay 18g
Reaksiyon Skoru
5,945
Altın Konu
507
Başarım Puanı
399
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 28 Gün
MmoLira
118,576
DevLira
121

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1770158017633.png

Eski kasam artık dar gelmeye başlamıştı ve yeni ekran kartım sığmıyordu neredeyse. Ayrıca havalandırma yetersizdi, yazın odada klima olmadan kullanmak imkansız hale gelmişti. Fractal Design Meshify C düşünüyordum ama her yerde tükenmişti stokları. Lian Li markasını araştırırken Lancool II Mesh Performance modeline denk geldim. İsmine bakarak anladım havalandırmaya önem verdiklerini, ön panel tamamen delikli tasarlanmıştı. Siyah rengi şıktı, tempered glass yerine metal yan panel seçeneği de vardı. RGB fanlar yerine performans odaklı sessiz fanlar tercih edilmişti, bu benim için artıydı.

Kargo şirketi kutuyu kapıya kadar getirdi, ağırlığı 10 kg civarındaydı taşırken zorlandım. Kutusundan çıkardığımda kasanın kalitesi ilk bakışta belliydi, metal gövde sağlamdı. Yan paneli açmak için arkadaki başparmak vidasını gevşettim, manyetik sistem yoktu burada. İçeride kablo yönetimi için velcro bantlar ve zip tie noktaları hazır geliyordu. PSU shroud altında hard disk kafesleri vardı, ihtiyaç yoksa çıkartabiliyordunuz. Üst panelde manyetik mesh filtre vardı, temizlemesi pratikti. Ön panelde iki adet USB 3.0, bir adet USB-C portu mevcuttu ki bu güncel bir özellikti.

1770158042959.png

Montaja başladığımda her şeyin yerli yerinde olduğunu gördüm. Anakart standoff'ları önceden takılıydı, sadece anakartı yerleştirip vidalarını sıktım. CPU soğutucu için arka panelde geniş kesit vardı, backplate montajı kolayca yaptım. Ekran kartım 32 cm uzunluğundaydı, rahatça sığdı içeri. GPU destek braketi olmadığı için kendim ekledim, sarkmayı önlemek istedim. SSD montaj yerleri hem arkada hem PSU shroud üzerinde vardı, esnek seçenekler sunuyordu. Kablo yönetimi yaparken arka bölüm 2.5 cm boşluk sağlıyordu, tüm kabloları gizleyebildim.

Hava akışı testi yaptığımda sonuçlar mükemmeldi. Üç ön fan 140mm boyutundaydı ve sessizce çalışıyordu. GPU sıcaklığım eski kasaya göre 12 derece düştü, işlemci 8 derece daha serin çalışıyor. Toz filtreleri her yerde mevcut, bakımı kolay. Kablo girişleri lastik kaplı, estetik duruyorlar. Yan paneli kapatınca sistem neredeyse sessiz hale geliyor, yalıtım gayet iyi.

Paylaşım için teşekkürler.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri