Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Roman Reigns, Raw'da CM Punk ile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dilhum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 21

Dilhum

Level 5
Uzman Moderatör
Paylaşım
TM Üye
Konular
228
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
961
Altın Konu
12
Başarım Puanı
163
MmoLira
17,591
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Roman Reigns, Raw'da CM Punk ile yaşadığı tartışmanın ardından WWE WrestleMania'daki rakibini seçti.

Adsız.png

Sadece 48 saat önce Roman Reigns WWE'ye geri döndü ve gece daha önce AJ Styles'ı emekliye ayıran Gunther'ı eleyerek Royal Rumble'ı kazandı . Pazartesi günü Philadelphia'daki "Raw" programına geri döndü . Daha önce Philadelphia'da kazandığı ve farklı bir tepki aldığı anı değerlendirdi.

CM Punk mı yoksa Drew McIntyre mı seçeceğine karar vermeye çalışırken Punk ringe geldi. Reigns'i görmezden geldi ve Finn Balor'a seslendi. Reigns, göz ardı edilmekten hoşlanmadı. Punk, "Raw"ın onun şovu olduğunu ve ipleri elinde tutanın kendisi olduğunu söyledi. McIntyre'ın daha kolay bir rakip olacağını belirtti. Reigns, "İskoç Savaşçısı"nı üç yıl boyunca yendiğini hatırlatınca, Punk bunun sadece ailesinin yardımıyla olduğunu söyledi. Reigns, Punk'a kendisinin ve ailesinin, geri dönebileceği bir şova sahip olmasının nedeni olduğunu söyledi.

Punk, Reigns'in kendi izinden gittiğini, çünkü Paul Heyman'ın yanında 434 gün boyunca kemeri elinde tuttuğunu ve Reigns'in kemeri daha uzun süre elinde tutmasının "daha iyi yaptığı anlamına gelmediğini" söyledi. Punk'ın ulusal ve uluslararası düzeyde güreşmeyi tercih ettiğini söylemesinin ardından Reigns, bunun on yıl ara verdikten sonra kaybettiği zamanı telafi etmek için olduğunu söyledi. "OTC" lakaplı Reigns, Punk'tan sadece ne yapmaması gerektiğini öğrendiğini belirtti. Punk geri dönmek istediğinde WWE'nin kendisinden fikrini aldığını ve Punk'ın geri dönmesinin de onun sayesinde olduğunu söyledi. Reigns, "Seni seçebilirdim çünkü en büyük yıldızsın. Seni seçebilirdim çünkü Netflix'tesin. Ama hayır, seni seçiyorum çünkü senden nefret ediyorum. Senden her zaman nefret ettim. Ve WrestleMania hayatımın en güzel günü olacak çünkü ana etkinlikte beni tanıyacaksın." dedi.

WrestleMania 42, 18 ve 19 Nisan 2026 tarihlerinde Las Vegas'ta gerçekleşecek.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri