kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

CM Punk, WWE WrestleMania

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dilhum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 45

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

CM Punk, WWE WrestleMania 42'de Roman Reigns ile Yaşanacak Rekabeti Hakkında Konuştu: 'Muhteşem Olacak'

Adsız.png

CM Punk, Elimination Chamber'da Finn Balor'a karşı WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu korumayı başarırsa , bu yılki WrestleMania'da unvanını tekrar Roman Reigns'e karşı savunmak zorunda kalacak . Ancak Punk, 'Orijinal Kabile Şefi' ile karşı karşıya gelmekten heyecan duyuyor ve seyircinin kimin tarafını tutacağı umurunda değil.

Punk, Nick Kostos ile yaptığı bir röportajda , "Bu seviyede, 'iyi adam kötü adama karşı' değil, 'süperstar süperstara karşı' oluyor," dedi . "Bu işin en iyileri arasında yer alan iki üst düzey ismi ringe koyuyorsunuz ve ortaya sihirli bir şey çıkıyor!"

Punk ayrıca sürekli olarak aralarındaki çekişmeyi düşündüğünü, haftalardır kafasında bununla ilgili promoslar hazırladığını ve Reigns'in kendisinden nefret ediyor gibi görünmesinden mutlu olduğunu itiraf etti. "CM Punk'ın yaptığı şey bu ve ben de böyle kazanıyorum!" diye kahkahayla ekledi.

Punk ayrıca, "Herhangi bir sektörde iki devin, iki -cesaret edip söyleyeyim- kültürel ikonun, en iyilerden ikisinin bir araya gelmesi sık rastlanan bir durum değil," diyerek hem kendisini hem de Reigns'i yaptıkları işte en iyilerden ikisi olarak övdü ve rakiplerini yükseltme işinde olduğunu iddia etti.

"Gelişmiş bir Roman Reigns, adınız CM Punk değilse herkes için korkutucu bir rakiptir," dedi. "Buna ihtiyacım var, en iyisine ihtiyacım var, beni dünyanın en iyisi yapan şey bu: bu adamları yendiğim zaman."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri