Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WWE'nin yıldızı Cody Rhodes, Street Fighter çekimleri ve rol arkadaşı Roman

• Konuyu başlatan Dilhum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 65

Dilhum

Level 5
Super Mod
Paylaşım
Konular
228
Online süresi
1ay 16g
Reaksiyon Skoru
959
Altın Konu
12
Başarım Puanı
163
TM Yaşı
1 Yıl 6 Ay 3 Gün
MmoLira
17,405
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

WWE'nin yıldızı Cody Rhodes, Street Fighter çekimleri ve rol arkadaşı Roman Reigns ile olan ilişkisi hakkında konuştu.

Adsız.png

Cody Rhodes ve Roman Reigns, WrestleMania 42'de karşı karşıya gelmeleri planlanmamış olsa bile, aralarındaki rekabet ve gerilim yıllar içinde giderek arttı. 2024'teki Bad Blood'da kurdukları geçici ittifaktan, 2025'te aynı WarGames takımında yer almalarına rağmen, ring içindeki etkileşimlerinde her zaman hissedilir bir çekişme vardı. İşin ilginç yanı, bu iki isim de yakında vizyona girecek olan "Street Fighter" film uyarlamasında önemli roller üstlenecekler. Cody Rhodes, sevilen kahraman Guile karakterini canlandırırken, Roman Reigns ise ikonik kötü adam Akuma'yı oynayacak. Rhodes'un "INSIGHT with Chris Van Vliet" programında yaptığı bir röportajda belirttiğine göre, film yapımcıları, olası bir anlaşmazlığı önlemek amacıyla, kendisini ve Reigns'i sette mümkün olduğunca ayrı tutmaya özen gösterdiler.

Rhodes, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Sadece bir gün sette birlikte bulunduk. Sanırım aramızda bir kavga çıkacağını ya da herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşündüler. Bu yüzden, yollarımızın kesişmemesi için inanılmaz derecede dikkatli davrandılar. Ama yine de kesişti, çünkü ona karavanlarından birinin yerini tarif etmem gerekti ve bu, aramızdaki tek karşılaşma oldu. Çok garip ve tuhaf bir andı. İlişkimiz gerçekten çok çılgın! Onun başardığı her şey için büyük bir hayranlık duyuyorum, ancak... bu konu hakkında konuşmayı bile sevmiyorum, çünkü ne olduğunu tam olarak çözemiyorum. Aramızda çok garip bir dinamik var."

"Amerikan Kabusu" lakaplı güreşçi, "Joe" olarak bahsettiği Reigns ile olan ilişkisinin detaylarına girmekten kaçınsa da, eski rakibinin "Street Fighter" filmindeki performansıyla ilgili olumlu yorumlarda bulundu. Reigns'in oyunculuğu hakkında konuşurken, "Gördüklerimin gerçekten özel olduğunu söyleyebilirim" dedi. Ayrıca, "[Yönetmen] Kitao Sakurai'nin gerçekten çok özel bir iş çıkardığını düşünüyorum" şeklinde ekledi. Bu yorumlar, Reigns'in Akuma rolünde etkileyici bir performans sergilediğine işaret ediyor ve filmin hayranları tarafından merakla beklenmesine neden oluyor.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri