Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı (İstek) 1-99 Server Files İhtiyacı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ıTEOREMı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.
sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsiniz
sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsiniz

Çözüm
Martysama karışık, ekleme düzenleme veya çıkartma yapıldığı zaman çok uğraştırıyor beni, bende sorun var sanırım martyi düzgün yapamıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri